visum handlingar och EF-möte

Så i fredags fick jag mina visum-handlingar, det känns som sådär 100 saker man ska fixa och fylla i, men mycket är redan ifyllt av EF så det blir förhoppningsvis inte så farligt. Jag har inte ens börjat, har så sjuuuuuukt mycket plugg nu, ASL, PS, PDL, SV, HI, SH, MA..... på två veckor, gotta love school!! Nä men ärligt talat vill jag inte sluta, hur ska jag kunna lämna min klass? Alla är så underbara och goa.. Nej, men jag ska i alla fall boka in ett möte snart på ambasaden så att jag får det avklarat.

På torsdag är det dags för avrese möte, ska bli kul. Mötet håller på i 4 timmar så det lär vara en del att ta in. När vi var på intervjun så sa de ju att det är på det mötet som de kommer skrämma upp alla utbytestudenter, haha.

100519

Hej här har ni mig igen ;)
Jag fick svar för av EF idag, det var inget som hade hänt med min värdfamilj, de vill fortfarande ha mig, haha. Det var heller inget krux med Campet, vilket är tur för jag looking forvard to that very much :D
Jag vet inte om jag har gått in i en fas, eller om jag hetl enkelt tar det hela vääääääldigt lugnt, för man hade ju kunnat vänta sig att jag skulle ha freakat ut by now men icke sa nicke... men jag klagar inte :P
 Bye for now!


nej vet ni vad..

....nu börjar ju jag bli lite orolig, nu är det måndag och EF har fortfarande inte svarat. Tänk om det har hänt något? Måste jag gå igenom den processen igen då?^Åhh... om de bara kunde svara. Förutom det har det inte hänt så mycket i min värld som utbytestudent. Det var en ny tjej och kollade på Karminelle idag, hon var toppen och det känns mycket bättre än tidigare. Jag har bränt mig också, eftersom att jag var ledig idag så har jag solat järnet och råkat bränna mig rejält. Jag ser bokstavligt talat ut som en vandrande polkagris. Förresten, jag är beroende av Lost, jag kan inte sluta kolla! Matthew Fox är snygg.

 Puss och kram, skumbanan

Maj 14, 2010

kul att jag hade glömt vilken mailadress jag använde för den här bloggen, har ägnat typ halva dagen att försöka komma på lösen för att sedan göra en ny blogg, som jag dessutom glömmer bort vilken mejl jag använder för den. Mina kompisar kallar mig för Doris i Hitta Nemo, och kanske stämmer det lite ;)

Jag blev lite orolig idag när jag gick in på My High School Year och ser att all min placerings information är borta, den fanns där förut och det stod om skolan och om min värdfamilj. Dessutom när jag klickade på Camp länken så stod det No Camp For Me, vad ska det betyda?? Att jag dessutom inte hört från min värdfamilj på jättelänge är inte heller så bra, tänk om de bestämt sig för att de inte vill ta emot mig, eller att något har hänt som gör att jag inte kan komma? AHH jag blir galen, jag mejlade EF, men eftersom att det är fredag idag lär jag inte få något svar förrns tidigast på måndag....  Och det där med camp, det måste vara något fel, för vi har betalat och allt redan!

Idag var jag och skulle fixa nytt pass, men när vi kom till polisstationen så är det kö utanför, och när vi väl kommer in så ser vi att det är ett formulär som både mamma och pappa behövde fylla i, och pappa kom hem från Kina idag så han kunde inte följa med. Men men.. det får bli någon annan gång.

Det är minilov nu, har varit ledig sen i onsdags och är ledig fram till tisdag, i onsdags hade jag hur roligt som helst med några av mina underbara vänner. Vi grillade mashmallows, hoppade studsmatta, kittlades och spelade fotboll. Det var hur mysigt som helst. Sen dess har jag mest varit i stallet och slappat. Jag borde plugga, men jag orkar inte. Jag behöver få slappna av lite grann.

Nu sitter jag ute på verandan och lyssnar på Magnus Weideskog, det börjar skymma men det är fortfarande varmt. Imorron kanske jag ska till Skansen med Johanna.

                                   
Vi hörs någon annan gång!


RSS 2.0