You have a ass like a black chick

Här sitter jag, med tre prov imorgon som jag borde plugga till, men verkligen inte har lust med. Mitt nya slagord är prioritera, viktiga uppgifter får gå först, sen tar vi en paus och sen kanske vi gör resten. Haha! Nej nej, en dag ska jag skärpa mig! ;) Hur som helst, har haft en bra dag, har träffat på lite människor jag inte sett på länge och det var roligt. Efter skolan har jag tillbringat ett par blöta timmar nere på idrottsplatsen, track meet idag för ungefär halva laget, så jag var häckcrew, och mest gled runt och hejade på folk! Imorgon är det min tur att få springa igen, då blir det 100,200 och en stafett. Jag är glad att jag får springa individuella löp den här gången, mycket roligare. Hur som helst, nu ska jag nog sätta igång med pluggandet och sen gå och lägga mig. Det har varit en lååååååååång dag!

Red Robin

Nu drar jag ut och käkar med Maja! Ska bli skitkul vi har knappt setts ordentligt på hela månaden!

Empire state of mind

I onsdags morgon fick jag en timmes sovmorgon innan det var dags att åka till flygplatsen och bege mig iväg till Chicago och sedan vidare till NY. Det gick riktigt bra att flyga, en timmes försening var det hela, men förutom det så gick allting väldigt bra! Det var så härligt att träffa Farmor och Farfar igen, men precis som det gjorde men Carro så kändes det inte alls som om det hade gått 9 månader sen vi sist sågs. När vi flög in över NY såg man hela staden som ett rutnät och en massa skyskrapor. Vårt hotell låg ett kvarter bort från times square och vi hade utsikt över lägenheter med brandstegar precis som dem i tv-serien vänner. Första natten gick vi ner på times square och utforskade staden lite grann. Vi åt middag på en högljudd fransk restaurang men det var väldigt trevligt att sitta ner och prata lite. Efter det gick vi tillbaka och somnade nog runt 9 tiden eller så, vi var alla ganska trötta efter en lång dag.

Andra dagen begav vi oss ut på sightseeing. Vi tog tunnelbanan ner till battery park, såg frihets gudinnan på avstånd och vandrade runt i södra delen av Manhattan för större delen av dagen. Vi promenerade upp till Soho och tog en snabbis in i Chinatown. Soho är verkligen jättemysigt, med affärer, mysiga hus och lite lugnare. Vi såg även empire state building, ground zero, och rockefeller center, fast vi var inte uppe i något.

Sista dagen var vi först ner i Soho igen för att jag skulle köpa en väska (heheh) och sen efter det åkte vi upp igen till Central park den här gången. Central park var riktigt mysigt, men det var kallt och blåsigt när vi var där så vi stannade inte särskilt länge. På kvällen gick vi och såg Mamma Mia på broadway, vilket var supercoolt! Man blir lite stolt över att vara svensk!

NY är en sjukt cool stad och jag är så glad att jag fått se den! Verkligen något helt annat mot Green Bay! Jag älskar att folk verkligen går runt i skyhöga stillettos och kostym när de ska till jobbet, det är som en riktig modevisning på gatan! Det var så skönt att faktiskt se lite höjd och betong efter att ha varit i GB så länge nu, känndes riktigt bra!

Jag har tagit en massa bilder, men dem lägger jag upp nån annan gång för nu måste jag göra läxor!


Ha den äran!

Det stora 18. Idag, den 24 april så fyller jag år. Jag skulle kunna beskriva dagen som varit, men jag känner inte för det just nu. En dag blandad med hemlängtan, skratt, tacksamhet för nära och kära och massa känslor. Jag är stor nu. 18. Det är ju galet egentligen. Ja, herregud.

New York var förresten helt suveränt. Men om det ska jag berätta om imorgon, för nu orkar jag inte. Vi hörs!


New york


Imorgon bitti drar jag till New York!!!! Vi hörs när jag kommer hem på lördag!!!


dan före dan...

Jag har haft en allmänt dålig dag. Är allmänt lättirriterad och rastlös. Det hela blev ju inte bättre för att vi får en jäkla snöstorm. I APRIL!!! Jag hatar snö.... och jättekul att se att ni där hemma har sommar. Hur som helst, imorgon får jag lämna rusket och åka till New York. Med min farmor och farfar! Jag är så glad över att jag ska få träffa dem igen... fast jag är lite nervös över att flyga, det är mycket att tänka på! Hur som helst, jag ska försöka packa det sista och sen sova resten av natten förhoppningsvis.


life is a highway

Idag har jag varit och på lunch hos Maja, det var hennes mamma, gudmor och hennes värdfamilj, Nate och hans familj, jag och Emma. Så vi var några styckna! Så mycket mat, det kändes nästan som thanksgiving igen för vi åt kalkon och en massa annat också. Så nu är jag mätt! Förutom maten så var det väldigt trevligt, det var jättekul att träffa Majas mamma och försöka förstå mig på norska. Varenda gång jag berättar för en norsk att jag inte förstår norska blir de väldigt förvånade. Emma blir nästan irriterad, hahaa hon tycker att hon förstår ju mig så varför skulle inte jag förstå henne! Haha! Nu har jag städat lite, ska plugga lite och sen kanske börja packa till New York! Ser fram emot två dagars skoldag och track meet imorgon! Nej, nu kallar spanskan på mig!


regn

Lyckades faktiskt snöra på mig skorna och bege mig ut för en lite springtur. Det var inte så farligt jobbigt men lite var det ju eftersom att jag oftast bara springer max 600 m i sträck. Regnigt och dant var det men det gör inte så himla mycket ändå. Ska isa lite mer och sen ska jag hoppa in i duschen och sen efter det blir det skype och lite plugg. Ganska slapp lördag.


new shoes

Ligger i sängen och ska snart försöka sova. Skulle egentligen ha haft track meet idag, men det var alldeles för blåsigt så det blev inställt. Gör inte så mycket för mig. Det är skönt att komma hem tidigt på fredagen och så. Var i väg och köpte nya skor, så jag hoppas verkligen att de kommer hjälpa benen, det tror jag nog. Hur som helst, tror jag ska ge mig ut och springa imorgon när jag vaknar. Men sen är det alltid väldigt lätt att säga på kvällen. Haha. Nej nu ska jag sova!


torsdag

Idag är det en speciell dag. I alla fall för Maja. Hennes mamma och gudmor kommer idag och hälsar på. Jag kan bara föreställa mig hur hon känner just nu men jag är i alla fall så glad för henne. Idag kommer hon att träffa en av de viktigaste personerna som hon inte har sett på 8 månader. Sjukt är vad det är. Hur som helst. Ska snart iväg på middag med Maja och sen ska vi åka iväg och kolla på fotboll. Just nu är det väl kanske 3 grader och blåsigt så det blir till med en massa underställ och såna saker. Imorgon är ska jag iväg på meet igen och det ska bli askul! Vi hörs!


UW OSkosh

Idag har jaf besökt University of Wisconsin Oshkosh, alltså ett college. Jag var där med yearbook-gruppen och en publication design klass. Det var så himla härligt, det kändes nästan som hemma. Jag och Emma gick runt lite överallt, lyssnade (och verkligen lyssnade) på riktigt intressanta föreläsningar, åt lunch på en kinesisk restaurang och strosade runt i solen. Det var så himla skönt att komma bort från high school ett tag. Det är så mycket skitsnack, spel och falskhet. Att gå runt på ett college påminde mig lite om hur det är att gå i skolan där vi faktiskt sitter kvar två timmar extra för att diskutera, kan använda termer i vardagsamtal eller överhuvudtaget är intresserade av att lära. För folk i min ålder här borta går så himla mycket energi till att bråka om vem som skrev vad om någon på twitter, vem som flirtade med vem osv. Det är som att gå i mellanstadiet igen. Att sen tänka att de här personerna är i vissa fall äldre än mig och så omogna. Jag blir så trött på att lägga energi till sånt, jag ser ingen mening med det. Om tio dagar fyller jag 18, och jag känner mig väldigt mogen och vuxen och jag kan inte vänta till att komma hem igen och faktiskt kunna bete mig normalt igen. Så där har ni det, min dag och vart tankarna har gått när man inte har fokuserat dem på läxor. Och förresten, om en vecka kommer jag träffa min farmor och farfar igen, i New York! Om jag är taggad? JAAAAAAA! Nej, nu ska jag sova!


120411

Åhh det är sånt härligt vår väder här just nu, det är såååå härligt! Det kändes inte ens jobbigt att gå till track idag för jag visste att jag skulle få va i det fina vädret! Det kändes så himla bra idag, det var riktigt roligt och jag kände mig bara väldigt bra. Igår var jag i Manitowoc för ett meet, det var sjukt kallt! Det vara bara vi och Manitowoc så det kändes lite konstigt att bara tävla mot en skola, men det var mer som träning antar jag. Hur som helst, det gick väldigt bra, startade med block för första gången och det var mycket lättare. Sprang min 200 på 33 nånting vilket är okej, jag tror jag kom 4 i det löpet och sen kom vi 3 i stafetten. Nu ska jag snart ta och börja ta tag i mitt liv (läs; städa mitt rum, göra läxor, duscha), men men... Imorgon ska jag iväg på studiebesök med Mrs.Slowinski's klass, hon är nog min favoritlärare, så himla skön och har superskön humor så det ska bli riktigt kul! Emma ska också med vilket är ännu bättre! Så det är väldigt skööönt! Ingen skola alltså! Nej hörni, nu ska jag nog gå! Ha det bra!


tornado

Just nu råder det tornado-varning i GB. ASCOOLT!!! Kom ut från skidmiddagen och regnet öser ner och det blixtrar som bara den. Sen kör vi typ en kilometer och regnet slutar. Det är riktigt coolt! Haha!
Skidmiddagen var i alla fall väldigt trevlig, det var så roligt att träffa alla igen och samlas med hela laget! Först åt vi en massa så just nu är jag proppmätt, sen hade vi lite utdelning av lite awards. Jag blev most improved new skier. Nu ska jag sätta mig och skriva lite mer på min uppsats och packa ner lite kläder för imorgon är det track meet igen. Härligt! Vi hörs!


a little bit black, a little bit white, a little bit color

Igår var jag med Emma och vi strosade runt i Green Bay längs med vattnet och tog en massa bilder. Hade en jättemysig dag som vi avslutade med lite fejk-sol och sen pizza på det. Väldigt lugng och skön lördag! Nu sitter jag och tittar på One Three Hill och det går faktiskt bra med min uppsats! Kommer nog att bli bra så småningom! Senare ikväll ska jag iväga på avslutnings midddag med skidlaget, det ska bli kul att träffa alla igen och se bilder från säsongen!








9 april

God morgon!
Klockan är kvart över tio och jag vaknade för en liten stund sen. Känner mig väldigt trött, men sen gick jag ju och la mig klockan ett också. Jag ska nog gå upp och äta lite frukost, men det innbär att jag måste klä på mig och lämna sängen så det kan ta ett tag. Sen ska jag komma på någon slags inspiration till min uppsats som jag måste skriva nu i helgen. Hmm, ja vi får se helt enkelt! Annars så ska jag kanske träffa Emma och ta lite foton med henne, det är ungefär vad planen är nu. Vi hörss säkert senare, när jag klagar på hur jobbig den där uppsatsen är!

äntligen helg

Klockan är halv 7 och jag sitter och väntar på middag. Blir grillad korv i kväll, och sen beger jag mig över till Maja och tillbringar kvällen med henne. Har haft en riktigt skön fredag, även om den var lång och ganska så tråkig, track var väldigt enkelt idag, vi spran 150meterX4, alltså ingenting! Så himla skönt vårväder idag igen, sprang runt i shorts på träningen dag och det var superskönt! Jag är så glad att det äntligen är helg, ska ta det väldigt lugnt, har en uppsats som ska påbörjas och avslutas, middag med skidlaget och det är nog det än så länge.

spring is in the air

Hej!
Hoppas ni har haft en bra dag, det har i alla falöl jag! Idag har det varit riktigt vårväder, när jag vaknade imorse (efter att ha försovit mig en timme) sken solen redan! Hade sedan track utomhus och sprang runt på banan, ganska lugnt träning idag, väldigt skönt måste jag säga. Sen la vi oss i gräset och gjorde lite styrka. Så himla skönt att det äntligen börjar bli vår! Efter träningen åkte vi alla till Fazolis, en italiensk restaurang. Det var jättekul faktistk, vi klämde in 8 personer i Abbys bil och körde med musiken på högsta volym! Nu är jag hemma igen och ska sätta mig ner med mina läxor, har två prov imorgon, det är mer än vad jag har haft på jag vet inte hur länge!
ÅÅÅHH! Jag måste ju berätta om det "spännande" som hände idag! Så till att börja med så gjorde de ett jättestort drog tillslag förra året, 20 elever totalt ungefär tror jag. Så i år bestämde de att det ska finnas droghundar i skolan. Tills idag så har ingen varken sett eller hört något om dem. Men idag, mitt under min engelska lektion så kommer Mr.Ribbens in till vårt klassrum och ber alla oss att gå ut i korridoren. Så vi får gå ut, och två poliser går in med hunden. Den hittade ju ingenting, men ändå. För tydligen så stannade de utanför de klassrum som hunden stannade utanför, så antaglien kände han väl någonting. Dreglat på min väska hade han gjort också. Väldigt trevligt tyckte jag.

Förresten, den här veckan är nog den längsta jag har varit med om på länge, det går så långsamt!

642011

Sitter här och lyssnar på the scrip, nerbäddad i min säng. Har haft en helt ok tisdag, skolan var som vanligt, förutom att jag fick byta till en engelska klass istället och det var 100 gåner bättre än klassen jag hade innan. Sen efter skolan hade jag track igen, idag gjorde mina ben ont igen så jag fick gå upp till gymmet och springa på en maskin istället. Vilket ändå inte gjorde så mycket för jag hade sällskap av Emma. Nu väntar jag på att middagen ska bli klar och sen ska jag väl sätta mig och göra lite läxor. Det är nog första gången jag har haft mer än en liten läxa på tio veckor eller så. Fast ärligt talat tycker jag nästan att det är ganska skönt!

last quarter

Hej!
Har precis kommit hem ifrån skolan och track träning. Riktig pina idag, blåste som bara den och min motivation var zero så det var inte den bästa träningen jag har haft, men det var helt okej. Förutom det så var idag början på en termin. Det innebar en ny lärare i american heritage, och till att börja med hade jag intro business, men herregud. Det var bara sophmores och freshmens där i och jag kände bara- nej men fy, jag orkar inte en till termin med bara massa omogna personer, för det var verkligen bara jobbiga människor. Så jag gick och bytte och istället så har jag nu grammar and writing vilket känns mycket bättre för jag känner ganska många där och tror att det blir kul. Har också en bildklass nu igen, idag gjorde still-life drawing vilket är väldigt tråkigt, man ritar bara av en grej på ett bord typ. Men jag tror att det blir kul!

Snart ska jag iväg och för sista gången vaxa mina skidor inför nästa säsong. Det är konstigt att tiden gick så snabbt! Nu lyser solen ute och snön smälter, väldigt härligt att se för jag älskar våren!

Big city bright lights-prom

Herregud vilken kväll, eller vilken dag ska jag väl säga! Vid 11 tiden åkte jag över till Maja och vi började göra oss i ordning. Vid halv 1 kom Kathy över och fixade våra håruppsättningar och sen var det bara att hoppa i våra klänningar för sen började folk komma. Jennifer, Majas värdsyster hade sina vänner över och Majas och mina kompisar kom också över för foton. Det var jag och Bierce, Maja och Nate, Emma och Justin och Maggie och Brady, så vi var ju några stycken!



Efter en dryg timme av poserade framför kameran så gjorde våra kinder ont. Efter det så åkte vi vidare till skolan och gympasalen för presentation av alla paren. Så vi ställde oss alla i kö, och med säkert 200 personer i gymkorridoren så var det lagom svettigt och fötterna började redan göra ont. Framför mig och Bierce så var det en kille med två tjejer och han var helt galen. Vi hade båda svårt att hålla oss för skratt, han var verkligen hur rolig som helst! Efter ca 20 minuter i kö fick vi äntligen gå fram till den lilla scenen och posera lite till för alla föräldrar. Jag var nervös över att ramla, var lite trött i fötterna och ovan av att gå i högkloackat för första gången på typ ett halvår. Men jag lyckades i alla fall komma över scenen utan att ramla, men i ramlade ändå i trappan upp till läktarna efteråt men det var inte så farligt.


Sen var det äntligen dags att åka vidare till hotellet där sjävla prom hölls. Jag hade lite halvpanik för jag hade lyckats slarva bort en biljett. Men som tur var så hittade vi den och vi kunde gå in! Tog ännu lite mer foton, sen fick vi även göra alkoblås också, vilket det var väldigt stor uppståndelse över. Där inne fick vi äta middag och sen var det dags för dans! Herregud, jag älskar att dansa och hade så kul! Dansade med en massa folk men det absolut roligaste var att dansa med en annan utbytesstudnet från saudiarabien som är typ 2 decimeter kortare än mig, och han var vild! Hahaha!
Vid tolv tiden så drog vi hem en snabbis för att byta kläder och bege oss till bowling hallen där efterfesten hölls. Vi var alla riktigt trötta och stannde inte så länge, vi bowlade lite, åt lite grann och tog det bara lugnt. De hade hela kvällen an massa pris som man kunde vinna, men jag vann ingenting, fast jag brydde mig inte så mycket!
Det har hur som helst en fantastisk kväll och jag hade så kul, min date var super, världens gentleman, jag kände mig supersnygg och hade superkul med alla mina vänner. Det är verkligen en kväll att minnas! <3


mer bilder kommer, men nån annan dag!


april's fools day

Nu beger jag mig ut på födelsemiddag för Maja som fyller 18 i år. Vi firar hennes födelsedag lite annorlunda än vad ni där hemma gör, men jag hoppas att hon har haft en grym dag i alla fall! Jag slänger på mig ett par klackar för jag känner inte att jag är tillräckligt lång idag med mina 173 cm, vi lägger till några 11 eller så! Imorgon är det *trumvirvel* prom! Ska bli urkul men jag kommer vara sjukt trött! Får se hur mycket bloggning det blir i helgen, men nu måste jag sticka! Ha det bra!

RSS 2.0