uppåt vi går

Hej! Hur är läget?
Jag kom precis hem från skolan, klockan är halv 11, och ska snart bege mig upp till Houghton, Michigan igen. Det ska bli så kul! Jag ser väldigt mycket fram emot att sitta i bilen i fyra timmar och bara ta det lugnt, för jag är väldigt trött! Så det blir inte mycket bloggning nu i helgen heller, för datorn lämnar jag som vanligt hemma. Men tat' lungt, jag kommer tillbaka snart igen och då blir det mycket bloggning! Det känns väldigt skönt att vara klar med min första vecka med nya schemat. Det känns faktiskt väldigt bra, tror det blir ganska grymt! Nej, ni nu ska jag gå och göra en kopp choklad att ta med mig upp, vi hörs när jag kommer tillbaka! Ha en bra helg!

Jag är slut.

Har varit och shoppat mat och mjukisbyxor i två timmar, innan  det intervaller och styrketräning! Jag tuppar nog av lite nu. Godnatt på er!

Hola, me llamo Adela

Japp, i spanskan fick vi idag nya namn. Jag valde namnet Adela för det påminner mig om min Tant Ada såklart och tyckte det var lite coolt ;) Annars då, jag börjar komma in lite i mina nya klassrr och så, det är ganska lugnt. Jag gillar alla mina klasser och så, de är väldigt enkla men jag känner inte direkt någon i klasserna, men men... Idag hade jag också en grym skidåkning, jag har haft två ganska tuffa veckor men nu känns det som det äntligen har lossnat, jag lyckades få in 2 mil på mindre än två timmar och det känns lite grymt, för det var verkligen en bra dag. Nu sitter jag i alla fall och kollar på One three hill och kollar runt på internet. 

För övrigt, jag har börjat förstå hur snabbt tiden faktiskt går. Januari är snart över, januari!!! Det betyder att det är februari snart och det är inte alls långt tid kvar här i Usa. Det är helt sjukt, tiden går så snabbt...

okej, att blogga samtidigt som jag kollar på tv går inte så bra... bara att skriva den här meningen har tagit typ 5 minuter. Så vi hörs helt enkelt senare!


240111

Klockan är sex och jag sitter och lyssnar på Pink, om ni inte har hört hennes senaste, F**ckin' perfekt så tycker jag att ni ska ta och lyssna på den, riktigt bra. Annars då, kom hem från JoAnn (en tygaffär typ) nyss, vi var och kollade på tyg med ski teamet för vi ska sy våra egna leggins, men tyvärr så hade de inga coola tyger... så vi letar vidare. Nu ska jag sätta mig och göra klart mina läxor, har verkligen inga jobbiga men det är lite papper som ska fyllas i och så. Så hej då datorn! (haha jovisst!)


Just my luck

Japp, det stammer, fast jag menar det inte som en dalig grej. Fick mitt nya schema idag och vad ser jag, jo att jag har A lunch med Emma och att jag har en av mina favoritlarare i American Heritage. Life is good right now.  Jag ar sa glad just nu, det kanns jatteskont att jag inte behover oroa mig for lunch och sa.... aaaah alltsa jag ar overlycklig! Det har ar saaa bra! Anledningen till att jag sitter har i biblioteket for mig sjalv ar for att jag har redan haft min larare och han tyckte inte att jag behlovde vara med pa introduktionen eftersom att jag redan har haft honom en gang frout. Han skickade ner mig till biblioteket och sa at mig att fordriva tiden har istallet i 30 minuter, sa det ar vad jag gor! Nej, nu tror jag att jag ska kolla runt lite pa bloggar och sa. Vi hors senare!

Ny termin imorgon

Japp. Finals är över (och de gick förresten galant kan jag tala om!) vilket betyder att nu börjar jag om med nya klasser. På schemat står American Herritage, Gym, Spanish 3 och Drawing and Painting 1. Ärligt talat är jag lite nervös, det nya schemat betyder att jag inte kommer ha några klasser tillsammans med Maja och Emma och inte heller kommer jag ha lunch med någon jag känner. Så vem vet, imorgon kanske jag blir typexemplet av en utstött i High School och sitter på toaletten och äter min lunch. Nejdå, det kommer inte att hända av två anledningar, 1. Jag skulle aldrig äta på en toalett 2. biblioteket är mycket trevligare, haha. Men ärligt talat, jag är nervös och känner mig ganska osäker inför morgondagen, men är samtidigt lite glad för det också, det ska bli kul att träffa nya människor, om de är schyssta såklart. Nej, jag ska nog klara det här tror jag, men wish me luck anyway!

a pink pouffy dream

Idag var jag ju och kollade på prom dresses med Mariah, Maja och Emma. Åhh gud, att gå in i de där affärerna är som att komma in i en dröm. Rosa, klänningar, skor, fluffigt, tyll, bling och allt annat! Det är riktigt kul att gå och kämma och känna på alla klänningar, jag hittade några riktigt fina. En rosa med paljetter runt halsen och en annan lila puffig, med massa tyll haha. Kul var det i alla fall och jag känner att leta efter den rätta klänningen kommer vara riktigt kul! Livet är bra ibland alltså ;)


Pinsamt

Jag sa ju att jag hade lite historier att berätta från konserten i torsdags. Ungefär 4 platser från oss satt/stod det en kille och tjej som var redlig fulla. De hade praktiskt taget sex i där de stod. Sen skulle de gå förbi oss och då ramla killen ner över alla som satt under oss och vinglade runt. Folk tog bilder och filmade dem, de var ganska så pinsamma! Sen när de väl hade lugnat ner sig så ställer sig två killar upp framför dem och börjar vingla runt och heja, hahah. Och sen så faller båda dem ner över personerna framför och den ena ger sig verkligen inte utan står bara där och hoppar runt. Hahaha det var lite intressant att se också!

En cool grej dock, var att de hade tagit in Aaron Rodgers (Packers quarterback och Green Bay's hopp i morgondagens football match) och han fick sååå mycket applåder! Alla hejade och började skrika Go pack go! Haha det var kul, han fick mer applåder än Brad Paisley. Men sen är Packers i semifinal eller nåt sånt och har en viktig match imorgon!


Thursday night i was at this concert, and I fell a little bit in love

Brad Paisley var sjukt bra!! Sån sjukt bra röst och riktigt bra musik! Har lite historier att berätta om kvällen men jag måste gå, så det blir bara bilder och en video nu.






äntligen helg

Hej!
Nu är mina finals äntligen slut! Väldigt skönt måste jag säga! Det gick faktiskt riktigt bra på mina test idag, även fast jag inte hade pluggat nånting (hehe..ooops). Under min english final så kom min lärare fram till mig och viskade; "Jag vill bara säga att det har varit jättekul att ha dig i den här klassen och du är en jättefin tjej. Du har verkligen gjort bra ifrån dig och jag hoppas att resten av ditt år kommer bli jättebra." Det var jättekul att höra! Det är så sjukt att tänka att vi faktiskt har gått igenom halva skolåret nu, de sista tio veckorna har gått så sjukt snabbt! Det är helt galet!

Efter att vi var klara med proven så åkte jag och Maja till Qdoba med Lori, vår IEC och åt lunch. Det var trevligt fast vi var kanske inte våra roligaste jag skulle jag tro. Vi var väldigt trötta från igår kväll! Sen efter det så åkte jag hem och glodde på tv ett tag, snart blir det middag och efter det ska jag bege mig till Maja igen för poolparty!
Hoppas ni hade en trevlig fredag!

Brad Paisley

Nu  beger jag mig av på konsert!!! Vi hörs imorgon när jag är klar med mina finals! :D


hard work work

Hej!
Jag har varit busy busy de senaste daganra sa det har inte gatt sa jattebra med bloggningen. Just nu sitter jag i skolan, jag ar precis klar med min bild final, det gick sadar, far nog ett bra betyg men jag kunde har gjort battre ifran mig. I morse var det ocksa dags att antiligen lamna in scrapbooken, vilket ar validgt skont. Inte for att jag inte tycker det ar kul  men det har varit sa himla stressigt med att ha en deadline. Men jag ar nojd. Nu ska jag hem till Emma och plugga igen till morgondagens prov, da blir det seriost, for jag har bade engelska och psykologi. Men idag ska jag i alla fall ga pa traningen och sen ikvall ska jag pa Brad Paisley!!!! Riktigt nice torsdag alltsa! Nu onskar jag bara att det inte var en halvtimme kvar som jag inte har nat kvar att gora pa. Det kanns lite sorgligt att jag inte kommer ha mitt gamla schema kvar, jag kommer inte att ha lunch med vare sig Emma eller Maja och jag kommer heller inte ha nagra klasser med dem. Men, sant ar livet och det kanns faktiskt helt okej, jag tror det ar dags att jag borjar sta lite pa egna ben igen. Fast min freshman historia klass skulle jag egentligen kunna vara utan, jag kommer vara den enda i min alder bland en massa 14 aringar. Men det blir nog bra tror jag ocksa! Nej, nu ska jag nog ga och stada upp lite i klassrummet! Ha en bra kvall!!

This is how I feel about homework


Gotta love finals!


Who do you think you are?

Herregud, jag är helt utmattad, och jag har egentligen inte gjort nånting! Men jag kunde inte sova igår natt så jag somnade runt klockan 2 eller så och det var inte kul att gå upp måste jag säga! Skolan var ganska lugn idag, men jag blir lite småsur när mina lärare får för sig att ge oss extra läxor precis nu innan finals, jaja. Efter skolan har jag åter igen hållt på med min scrapbook, den börjar se riktigt bra ut nu och det är jätteskönt! Så nu är det till att börja plugga till proven, men det ska nog lösa sig tror jag. Nej, nu ska jag hoppa i säng, jag tuppar snart av här borta!


http://open.spotify.com/track/1QO5Hxv3JmP27MTBg8lQ9p Christina Perri – Jar Of Hearts


Day 16- what you wore today

Jeans från American Eagle, stickad tröja från Forever21 och boots från Candies. Ganska tråkig outfit men jag brydde mig inte idag.

Imagination, life is your creation

Så min dag har helhjärtat gått till att färdigställa min scrapbook. Det är ett stort projekt ska jag säga er, men det går framåt. Det börjar likna nåt faktiskt. Nu är klockan 7 och jag har hållt på i mer än 6 timmar, så nu ska jag nog slänga mig i soffan och kolla på en film. Men det har varit en lugn dag, saknade min träning som jag hoppade över men det var väldigt skönt att bara ta det lugnt också. Den här veckan kommer att bli väldigt stressig med alla finals som är i slutet av veckan men jag ska plugga på och få bra betyg.




Energitillskott, peppermint kisses 


Day 15- favorite blogs

Kenza
Ellinorak
Frida
Lisaplace


Day 14- Christmas wishlist

Christmas is over people! Nej, men om det är något jag skulle önska mig är det ett jobb när jag kommer hem, en Iphone, kläder och pengar. Det finns inte så mycket jag känner att jag behöver just nu!

saturday buissness

Sitter och är lite nostalgisk medans jag lyssnar på Jonas Brothers just nu. Goa grejer! Hur som helst, mitt race idag gick inte jättebra. Jag har haft en ganska seg vecka och så, sen hade jag ingen tävlingsinstinkt alls den här veckan... Jaja, sånt händer. Nästa race är upp i Houghton och det ska bli jättekuuuuuul! Förutom att åka skidor har mindag mest bestått av att jobba på min scrapbook med Maja. Det går lite sådär, jag har gjort ungefär en 6e del och den ska va inne på torsdag. Bra jobbat. Jaja. Det blir nog bra i alla fall.

det här skulle ha blivit postat i går kväll, men men...

scrabooking

This is what happens when you try to scrapbook with Maja


Day 13- What's in your bag?

Vilken av dem, hehe? Nä, men det jag använder mest just nu, är min troga mega ryggsäck. Svart och stor som ett tält är den. Hur som helst, här är allt jag har i den:
*5 olika skrivblock
*3 mappar
*Psykologi textbok
*En tom granola-bar box
*En kalender
*Skissblock
*Pennor
*iPod
*2 usbs
*ett hallway pass
*nycklar
*halsband
*2 läppgrunkor
*nagellack
*ringar
*plånbok


Total glee moment

Idag under lunchen kom det in en grupp med fem killar som sjöng akapella. De var jätteduktiga, de sjöng en remix av California Gurlz, Tik Tok och massa andra bra sånger. Det kändes lite som att vara i Glee, sitta i matsalen på en Amerikansk high school och se på en grupp med massa duktiga killar som sjöng. Ganska coolt!


Day 12- This week

Har varit bra hittills. Jag har varit trött i kroppen men pigg i knoppen om ni förstår vad jag menar, träningsmässig har det varit ganska trögt för mig. Jag har skrattat mycket och det har varit härligt, många bra saker har hänt. Jag fick tillbaka en psykologi uppgift som jag trodde jag skulle få F på men fick 20/20, planerat roliga saker med mina vänner, skrattat så magen gjorde ont åt en hundmat historia, och livet har varit ganska bra helt enkelt. Det har såklart varit några jobbiga stunder också, som att behöva göra klart det sista på yearbooksidan min och att inse att min mascara och foundation är slut (haha jobbigt). Jag vill fortsätta ta det lugnt, kicka some ass på lördag i Wasuau och sen göra klart min scrapbook.


14 januari

Tjenamors!
En vecka innan finals så håller alla jag känner på att stressar ut (hahha stress out, man säger inte så på svenska ju! eller gör man...?) över alla läxor och allt som häner. Själv, ja jag har en uppgift och det är att göra en scrapbook, vilken jag inte har gjort så mycket på, men det kommer ordna sig. Känns ganska så skönt faktiskt, väldigt chill. Jag har varit och waxat mina skidor inför helgens classic race så det är klart. jag borde städa mitt rum, och med tanke på att Maja kommer att sova på golvet i helgen kan ju det vara trevligt. Men jag har det bra här i min fåtölj i vardagsrummet, tar det lugnt. Imorgon ska jag på hockey macth med Maja och några andra så det ska bli kul och sen på lörda beger jag mig iväg till Wasuau för ännu ett ski race. Förresten, har jag berättat att jag fick konsert biljetter i julklapp av Lynn och Mark? Nästa torsdag ska jag på Brad Paisley, en stor country artist här! Nästa vecka på tisdag eller onsdag har det också gått sex månader sen jag lämnade Sverige. Herregud, tiden går snabbt.


dreams

Jag måste bara berätta för er om mina drömmar jag har haft inatt. Av den första kommer jag bara ihåg att det var en apa, ni vet en sån där grå med lång svans, den här hade människo tänder dock. Han bet mig jättehårt i handen och ville inte släppa taget. Min andra dröm var aningen mer brutal... Jag var ute och åkte skidor, och så mötte jag på en man med två små barn. Vi åkte vidare ett tag och vi upptäcker att det är ett ljus som följer oss, först tänker vi att åh vad kul! Men sen kommer jag på att det är ju krig och ljuset kommer ifrån en helikopter. Helikoptern skuter barnen (!!!!!!!) och jag måste gömma mig bland halm, för plötsligt är jag på en höskulle. Det var en väldigt konstig dröm det måste jag säga, så brutal! Ja, jag har alltid haft riktigt konstiga drömmar!

Day 11- Your day

Jag vaknade klockan sex och hoppade direkt in i duschen. Klädde mig och sminkade mig, sen gick jag och åt frukost. Efter det organiserade jag mina skidgrejer lite grann. 20 över 7 åkte jag till skolan och hade publication design, art och engelska. Vid lunch lämnade jag skolan och åkte till flygplatsen och sa hej då till Dan, åt lucnh på Qdoba och åkte tillbaka till skolan för att ha psykologi prov. Mötte upp Maria efter skolan och vi begav oss till träningen tillsammans med Brady (de är mina nya car-pool-buddies) och sen åkte jag med Maggie till gymmet och sen har jag suttit här i två timmar. Jag ska ta och svara på lite e-mail och kanske äta nåt borde vara en bra ide också.

lite av slutet på en era sådär..

Hej!
Hur mår ni? Jag mår bra, jag har haft en riktigt bra dag idag faktiskt! Min kompis Filip skickade just en riktigt rolig länk till mig, haha "vår julskinka har rymt...." och det fick mig att skratta så mycket! Idag har jag förresten varit på flygplatsen, Dan från Nya Zeeland åkte hem idag. Även fast vi inte har umgåtts jättmycket så var det sorgligt att se honom åka, han hör på nått sätt till här. Det var så konstigt att säga "Cya" och veta att... "Nej, förmodligen inte, och i alla fall inte på ett bra tag!" Och ännu konstigare är det att tänka att det kommer vara jag om några månader... Jag vet inte ens hur jag ska känna, så jag tänker inte tänka på det nu! Jag var förresten riktigt IQ befriad för ett litet tag sen, duktiga jag lyckades ju radera min spotify playlista. Riktig smart alltså. Men, men det är bara att börja samla igen!

....

Gutter och jenter! Haha, nejdå, jag har inte gått och blivit norsk, aven om jag umgås med nån hela tiden. Jag har varit ute och shoppat lite, var duktig och hittade faktiskt ett par jeans som sitter perfekt och det ar jatteskont faktiskt! Mina gamla satt.... valdigt dåligt, kan man saga. Jag kopte också en klanning som kommer bli skitsnygg i sommar, nu ska jag bara jobba lite på brannan først. Haha. Jag har forresten en date for prom också, haha! Men jag kan beratta mer om det nån annan gång! Hoppas ni har det bra och att forsta dagen i skolan inte var allt for jobbig for er! Nu ska jag ata!

Day 10- 10 things you like

Kläder
Sol
Värme
Sverige
Skratta
Mina vänner
Djur
God mat
Resa
Sova

Det får stå för sig själv, jag orkar inte förklara. Nu ska jag sova. Uppsatsen min får jag skriva på lunchen imorgon då den bara är halvfärdig. God natt!

Hemma igen

Jag kom hem för någon timma sen och jag har gjort egentligen ingenting, haha. Dagens race gick inte så himla bra. Det var skate på 7 km och det kändes bara väldigt segt, jag fick en väldigt bra start och kom iväg väldigt bra, men jag var väldigt trött och när det var ungefär 2km kvar så var jag slut. Jag kom in som 22 men det är okej. Jag är väldigt glad att jag gjort mitt första race på både skate och classic, nu vet jag vad ajg har att vänta mig. Jag har dessutom hittat mitt mål, jag ska bli bättre än tjejen som är bättre än mig just nu. Det är inte alls särskilt stor skillnad mellan oss, jag har bara sämre kondis, så det ska bli mitt mål. Den här helgen har i alla fall varit rolig, väldigt jobbig och ansträngande, men väldigt lärorik. Nu sitter jag och väntar på att någon ska komma hem så jag kan göra ett experiment för psykologin som jag har som läxa till imorgon. Vi hörs hörni.

på hotellrummet

Hej! Just nu sitter vi på vårt hotellrum och chillar lite. Vi har precis varit ute och atit på Subway. Mitt race idag gick valdigt bra, jag kom fjorton utav 42 och det var bara classic som jag ar mycket samre på. Jag ar nojd i alla fall och nu ar trott! Det ar jatteskont att jag inte behover gå jattetidigt upp imorgon, vi har ju bara 5 minuter att kora eller så. Nej nu ska jag nog vara lite social. Vi hors!
ps. jag vet att jag inte har svarat på några e-mail på sistone, men jag ska svara nån dag, jag lovar!

Day 9- Your belifes

Medans jag väntar på att min tvätt ska torka kan jag ju skriva om det.

Jag har ganska många värderingar antar jag, det har väl alla. Jag tror på att man kommer långt på att vara snäll och hjälpsam mot andra människor. Att försöka förstå en person och sätta sig in i dennes situation är viktigt. Respekt är otroligt viktigt, vi är olika och det har man rätt till, jag behöver inte tycka om alla människor, men då behöver jag inte heller vara runt den människan. Jag tror mycket på att man skapar sin egen lycka, man kan inte bara sitta och vänta på att något ska hända eller att någon annan ska göra det åt en. Sen att jag kanske inte alltid följer mina egna värderingar, ja det visar ju på att jag är för feg för att ta det steget, mest angående den sista, men det betyder inte att jag inte tror på det.

7 januari

Hej hej hemskt mycket hej! Ber om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen. Det har varit ganska mycket nu, i skolan förbereder vi oss för finals om två veckor och för övrig har jag åkt mycket skidor. Ungefär som vanligt. Imorgon beger jag mig till Iola för mitt första riktigt ski race! Sjukt taggad är jag men också ganska så nervös för det är 6km classic och det är det jag är sämst på så vi får se hur det går i alla fall. På söndag är det skate race på ca 8km och det är i Rhinelander. Jag kommer stanna i Rhinelander på hotell med Emma och Maggie plus Phil och hans pappa, det ska bli kul. Jaja, datorn hänger inte med men det gör där emot kameran! Ha det gött och önska mig lycka till!


Day 8- Your siblings

Lillebrorsan. Han är den nog personen som jag kopplar flest sånger till, efter allt GH som vi har spelat tillsammans. Daniel har alltid haft en förmåga för att få mig att skratta, när vi var små kommer jag ihåg att han brukade småreta mig och jag alltid sa sluta, då sa han, du skrattar ju. Riktigt cool skejtar kille har han vuxit upp att blivit, herregud han är snart 16. Jag kommer ihåg när han var 5 och det var farliga hundtröjan och pappa fick säga att det var noshörnings kött innan han ville äta. Han har riktigt skön humör, som speciellt kommer fram när man t.ex. sitter i en bil lite för länge. Saknar dig Daniel, bara så du vet.


eeeeehhh... okej jag har ju ingen som helst aning om vad jag säger men vem bryr sig

Hej! Jag har precis kommit hem ifrån träningen och ätit middag. Det var kul som vanligt, men det var sjukt jobbigt, lyckades köra på i en bra takt i typ 2/3 men sen blev det segt. Jaja, hahah idag gjorde jag en jätterolig grej. I engelskan så har vi fått skriva smickrande brev till någon, jag skrev det till Mary Jo och Dave. Sen skrev dem tillbaka och vi var tvugna att läsa upp vad de skrev tillbaka. Min lärare frågade mig om jag inte kunde läsa det på svenska och ja... sagt och gjort. Jag kommer upp där och börjar bra "Kära svenska dotter" men sen så tappar jag bort mig så jag börjar rabla helt osammanhängande. Typ; "okej, jag har ju ingen aning om vad jag ska säga, men vem bryr sig, de förstår ju ändå ingenting av det jag säger, så jaaaa. eeeeeeeeehhh, jag fortsätterväl såhär då, pizza IKEA, volvo och allt annat". Jag höll på att dö för det var så dålgt, man pratar verkligen inte så, men hehe. Det roligaste var ju att Emma som förstod varenda ord av vad jag sa höll på att dö hon med, hahah! Ahhh, goda tider!

peace out!


Day 7- A moment

Vadå ett moment? Kan ju beskriva detta ögonblick just nu. Jag sitter i min fåtölj i vardagsrummet, tittar på pretty little liars. Mina fötter är jättekalla men annars är jag ganska varm för jag har bäddat in mig i två filtar. Är ganska trött och ska nog hoppa i säng. Japp, där har ni det. Det här var nog den intressantaste hittils, eller inte.

tillbaka till skolbänken!

Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde att det skulle vara att gå upp imorse. Fast det kändes väl kanske inte sådär underbart att vara i skolan, men det var helt okej. Sämsta lektionen var nog bild, där var och en av oss har fått en liten bild som vi ska förstora upp (alltså för hand) och först bara göra med blyerts, sen med färgpennor och sist med bläck. Självklart så tar jag ju den absolut svåraste bilden av alla så jag får sitta i två dar med vardera. Inte kul.

Här på eftermiddagen så har jag hängt med Maja, vi skrattade så vi grät när vi kollade på roliga youtube-klipp. Ett gott skratt förlänger livet. Nu ska jag väl gå och slänga i mig lite lasagne till middag och sen så blir det till att hejja på min long lost friend- Homework!


dagens armban- bild tagen med min nya kamera :D


Day 6- My best friend

Jag har många vänner som jag är väldigt tajt med och kan egentligen kalla mina bästa vänner, men min allra bästis är Carro. Vi blev bästisar i femman (ni vet, på den tiden var det ju som att man bestämde att man var det) och har hållit ihop för det mesta sen dess. Tillsammans är vi oslagbara, haha, vår humör är skön och vi kör lite av vårat eget race. Hon har riktigt skön humör och jag har många minnen med den tjejen. T.e.x. när vi bestämde oss för att bara åka buss en hel dag, eller när vi gjorde en cykelbana av läskburkar, alla gånger jag sovit över hos henne eller när vi prövade det fulaste vi kunde hitta inne på HM och satte ihop en ursnygg outfit. I mars kommer hon hit, längtar!


sunny sunday

Hej hopp i galoshen!
Jag är ganska så trött, jag kommer sova som ett litet barn i natt, haha. Jag har ju vart på skidutlyfkt idag, 30 km på 2 timmar. Det är typ det längsta jag har åkt så det var kul! Efter det åkte vi till gymmet, och körde järnet till lite kick ass musik, Emma skratta åt mig när jag kunde några ord till en Metallica sång, haha.

Så sista dagen innan skolan, yaayy..... Ganska så segt, men det får väl gå. Det är söndag och det betyder ju oftast Packer-game, inte för att jag kollar direkt. Jag förstår mig inte riktigt på den sporten, hahah! Jag ska surfa runt lite igen på internet och njuta av mina sista timmar av lov. Vi hörs!

Day 5- Your definition of love

"När det bubblar i magen som kolsyrad dricka. När du fnissar som en liten flicka. När man känner nånting man can't deny. When the eagles fly over the mountains high." -Björn Gustafsson

Kärlek är att se ljuset i tunneln när man minst anar det. Kärlek är något fint och personligt som alla bör få uppleva.

1/1/11

Gott nytt år!! 2011! Det känns inte särskilt speciellt. Nyårsafton var väl inte direkt den bästa jag haft. Började med pool-party hemma hos Maja, Emma var där, samt en massa killar från skolan som jag egentligen inte kände. Sen spenderade vi mest kvällen med att köra runt i en bil och lyssna på musik typ. Jag var nog lite av en party pooper igår men jag kände mig inte riktigt bekväm eller på party humör alls.

Började första januari med en springtur tillsammans med the ski team (vår snö är borta!!!!!). Ärligt talat, jag har aldrig kunnat springa så långt eller haft så bra kondis som jag har nu. Det var inte alls särskillt jobbigt, faktiskt ganska skönt! Det gjorde mig i alla fall på bra humör. Imorgon ska vi iväg till antingen Iola eller Sturgeon Bay för att hoppa på våra skidor igen, härligt!

Nu sitter jag i mitt rum, Maja ligger och sover i min säng och vi har gäster här som har spelat spel och ätit middag. Jag kan bara säga, att jag skulle aldrig kunna vara med i tv showen "Are you smarter than a fifth grader?" Vi spelade det och jag förlorade big time! Haha!


Ashwaubenon nordic ski team


RSS 2.0