lite eftermiddags möblering sådär..

Jag får nog ta och hålla mig borta från shopping nu tills december eller nåt sånt, jag har köpte en massa grejer som jag inte orkar räkna upp, men det känns i alla fall bra, jag har så det räcker ett tag :P Köpte en jacka som jag är jättenöjd med :) Jag kan visa bild på den nån gång! Jag har precis möblerat om mitt rum. Haha lite spontant sådär, men nu står i alla fall sängen åt ett annat håll och skrivbordet på annat ställe. Jag lovar att jag ska lägga upp lite bilder på hur det ser ut, men jag har fortfarande lite grejer som jag vill ha in, vill ha några lådor på golvet som jag kan ha allt möjligt junk i och sen väntar jag på en fåtölj som ska lagas, då kommer det vara perfekt! Funderar även starkt på att importera mitt täcke också, hur mycket kan det kosta liksom? Haha, snart har jag tennis och ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt för imorgon bitti bär det av till Ashwaubenon High School! Excited? YEEEEES! Fast jag tror jag dör om Maja inte har b-lunch med mig, då måste jag sitta själv :'( Haha, fast juste, ska ju äta lunch innan imorgon! Dumt av mig!

Jag skämde ut mig idag på American Eagle, haha skulle betala en skjorta, och först är jag påväg ut med skjortan i handen utan att ha betalat, kommer på mig själv som tur är, haha annars hade jag dött. Sen när jag skulle betala undrar jag varför inte kassörskan ger mig kvittot, när jag kommer på att jag fortfarande inte har betalat, hehe... hon skrattade ju i alla fall gott åt mig!

Nu ska jag jämföra mitt och Majas schema! Vi hörs!

wakie wakie

öööööööööööööööööööööööööööööööö. Så känner jag nu, jag vill inte gå upp. Jag hade sömnproblem igår och somnade inte förns runt tre typ, och vaknade halv 9 för snart ska jag och Maja åka och shoppa det sista inför skolstarten. Jag ska införskaffa en ryggsäck, när var sista gången jag hade en ryggsäck liksom, typ aldrig! Herregud, imorgon börjar jag high school. Hur länge har jag inte drömt om det? Hittills har jag inte varit nervös alls, men nu sitter jag här med fjärilar i magen, det känns bra att jag känner Maja i alla fall, vi har vår första lektion tillsammans, vilket känns jätteskönt! Jag borde gå och duscha men jag har fortfarande en timme på mig och känner mest att jag inte orkar bry mig så jättemycket idag, helst skulle jag vilja gå runt i pyjamas hehe, men det blir väl jeans i alla fall. Ha det bra så hörs vi sen!

...

Jag hatar att jag är 7 timmar efter alla jag vill prata med och att när jag väl har tid att prata sover ni. Jag skulle ge mycket för ett riktigt täcke också, jag får hybris på filtar och lakan snart!

vanlig dag, dålig dag, bra dag

Vaknade upp och kollade på Söderling när han spelade tennis, tyvärr verkar inte epsn eller vad det nu va förstå att det såklart är den mest intressanta matchen att kolla på, så självklart byter de mitt i ett set. Tack. Men vann gjorde han i alla fall! Sen bar det av till skolan för att hoppa på bussen till De Pere. Det var gassande sol, jag lovar säkert över 30 grader, mitt vatten var slut redan innan jag började spela! Det gick i alla fall skitdåligt. Jag fick spela dubbel och nja, det var riktigt hemskt. Jag ville bara att det skulle ta slut och min partner ännu mer. Men en bra sak var i alla fall att jag kunde spela fullt ut utan att min handled var ivägen! Jippi! ;D När vi väl är klara får vi vänta i två timmar för att alla matcher ska bli klara, och detta resulterade i en väldigt snygg bränna, jag har blivit polkagris igen! Kommer hem och är stressad för att jag ska möta Maja för att gå på bio med henne, och självklart är jag utelåst. Mitt humör var inte på topp just då kan jag ju säga. Efter typ en halvtimme kommer Dave hem, och jag hoppar in i duschen. När jag träffar Maja och co. har de med sig lite presenter från Colorado till mig, lingonsylt (som inte har gått ut i februari, hehe) och en mysig tröja! Sen stressar vi vidare till bion för att se Interception, med Leonardo DiCaprio bla. Åhh den var riktigt bra! Sjuuuuuuukt komplicerad, första delen fattade jag ingenting men sen löste allt upp sig och blev jätteintressant! Gå och se den! Verkligen! Mamma, om Håkan inte har sett den måste han göra det. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ställer jag klockan på 9 för sen blir det shopping med Maja, sista dagen på sommarlovet imorgon! SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! Godnatt!


Min fina tröja! Som är blå, men ser grön ut på bilden!


drömmar

Inatt hade jag en jättekonstig dröm, ena sekunden var jag värsta ninjan och i andra sekunden var jag på restaurang. Det jobbigaste var att jag nån gång drömde att jag var hemma igen, men att jag hade vart här redan, och sen skulle packa och säga hej då igen. Det var jättejobbigt. Kl. 1 ska vi mötas vi skolan för att hoppa på bussen till De Pere, jag är astaggad och min handled gör inge ont *peppar peppar*! Sen efter det tänkte jag försöka möta upp med Maja och se vad vi gör. Snart ska jag upp och äta frulle!

Art street

Var hur kul som helst! Jag träffade både Camila och Chris från Camp och det var så roligt att träffa dem igen! Man har ju mycket att ta igen efter några veckor! Loris (min IEC) utbytesstudenter var där också, Simon och Michel från Italien och Spanien, de var jätteroliga och trevliga! Det var även en annan tjej där, Lauren men hon kom ifrån området och var alltså inte utbytesstudent, vi har gjort upp planer på att bege oss ut på en ridtur nån dag! Sen var det en till tysk tjej som jag inte pratade så mycket med.. Vad gjorde vi då? Vi svettades, snackade, svettades, lekte med klistermärken och så svettades vi lite till. Väldigt roligt hade jag i alla fall! Och imorgon kommer Maja hem! Super!




Chris!

Michel!

Lauren!


Värdfamilj

Jag fick frågan om jag inte kunde förklara vilka alla jag skriver om är, självklart kan jag göra det!

Mary Jo- Värdmamma
Dave- Värdpappa
Kurt- Värdbror
Maja- "utbyteskusin" dvs. hon bor hos Mary Jo's syster
Lynn- Mary Jo's syster
Matt & Jen- Lynns barn
Dan - Utbytesstudent från Nya Zeeland, bor hos vänner till MJ & D

Jag tror ínte att det är någon annan jag skriver särskilt mycket om just nu. Om någon undrar är det bara att fråga!
:)

pepsi float

Idag har jag testat en pepsi float, egentligen ska det vara rootbeer float, men eftersom att jag tycker det är det äckligaste jag nånsin har smakat (okej, kanske inte) så ville jag ha pepsi istället. En float består av läsk och mjukglass. Sagt och gjort, men bläää. Pepsin var varm och istället för läsk var det bara skum som var jättetjockt och glassen blev helt fel. Så nu vet ni det, ni behöver inte pröva på pepsi float.

Imorgon planerar jag att besöka kyrkan och sen bär det av till Art street, jag tror det är en sorts konstutsällning och av nån anledning har EF hamnat där. Jag kommer i alla fall träffa andra utbytesstudenter och förhoppningsvis Chris och Camila från camp!

ps. Varför har H&M snyggast kläder när jag inte kan handla där...


28/8

Jag var ute på en motorcykel tur med Dave alldeles nyss. Vi åkte runt på landsbygden och kollade på majs och kossor. Jag gillar landsbygden, det är väldigt mysigt och känns väldigt amerikanskt ska jag säga! Lyssnade på country när vi åkte och det var mysigt. Nu har vi ätit lunch och ska snart sjösätta båten för en tur på lake michigan! Härligt, det är superfint väder så man måste ju passa på!


Bilder från Jag game

Godmorgon! Lördag idag, och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra. Helger är ganska tråkiga när man bara gör ingenting. Men snart börjar jag skolan och då ska det bli ändring på det hela! Jag längtar tills Maja kommer hem igen, och på måndag ses vi igen! Okej, totalt meningslöst inlägg, I get that, men jag tänkte visa bilderna från igår kväll i alla fall. Om jag inte sa det så vann Jaguars med 42-8! Good work!










Go Jaguars!!


GO JAGUARS!

AHS vann sin första football match. Det var kul att jag var där och såg det, men nu är jag trött. Ska sätta på ett avsnitt av Kyle XY och sen gå till bädd.

plötsligen ska jag på football

Nyduschad. Kom hem för tennisen precis, jag spelade inte idag, det gör ont och även om det kändes lite bättre idag så vill jag hellre spela på måndag för då beger vi oss till De Pere för scrimmage mot dem. Tydligen ska de vara ganska bra så det blir nog kul! Kurt och jag begav oss till Lynns hus för att leta upp hennes lingonsylt, i kväll blir det köttbullar m. potatis och brunsås med lingonsylt. Tydligen ska jag gå på football game ikväll, Don, Dan's värdmamma ringde precis och frågade om jag ville följa med. Nu har jag lite bråttom, de plockar upp mig om 20 min. Vi hörs och jag ska försöka ta massa bilder!


27 augusti

Hej och godmorgon. Solen skiner idag igen, det är svårt att tro att det är september om bara några dagar, det ser ut som (lite kallt är det ändå) Juli. Inga gula löv, grönt gräs, solen skiner, människor går fortfarande runt i shorts, flipflops och linnen. Man ser inga som helst tecken till höst. Men jag har nog aldrig längtat så mycket till hösten som jag gör nu, jag vill klä på mig mer kläder, jag vill börja skolan, jag vill frysa lite.

Jag har varit ute och sprungit igen, men jag tog det väldigt lungt idag. Min plan för dagen är att hålla mig sysslesatt med Kyle XY, hänga upp min tvätt och spela tennis. Sen ska jag nog försöka lägga mig tidigt ikväll, eller nåt sånt.

knivar i magen

Jag glömde att berätta för en rolig grej som hände igår. Det var när vi var på new student and freshmen orientation. Rektorn snackar om första dagen och först snackar han om att man ska ha på sig sina jaguar-mjukis kläder när man kommer hem och sen helt plötsligt om att det kan vara läskigt första tiden i high school osv. När han pratar om att vara rädd första tiden säger han typ "So it's okey to come to school with butterflies, we're here to make you feel secure". Something like that.. Jag bli jättechockad för jag tänker att han menar butterfly-knivar så jag sitter jättelänge och försöker tänka igenom vad han säger. Men nej, jag kommer fram till att han måste mena knivar, jag kommer helt enkelt inte fram till något annat. Konstigt.. Men tydligen snackade han om fjärilar i magen, haha det hade ju vart lite kul om jag dök upp första dagen med en butterfly ;) Nu ska jag nog sova, de flesta av er är nog uppe redan.

Jag älskar den här reklamen


bummed

Jag är lite nere just nu. Jag vet inte riktigt varför. Min handled är inte bra, jag vet inte om jag kommer spela imorgon. Om det gör ont imorgon (vilket det kommer göra) så skickar de mig till skolsköterskan. Tänk om de säger att jag måste vila i typ tio veckor. Mina ben gör också ont, samma sak som jag alltid haft, typ benhinnorna och på det känns det som min fot har fått sig en stukning. Kuuuuul. Och om ni undrar så tycker jag väldigt synd om mig själv just nu.

Duktiga Amanda har varit i farten

Idag har jag sprungit igen, duktigt! Jag har tennis om fyra timmar också så jag kommer få jobba hårt idag, haha! Men vad jag förstår på mina LK09-vänners facebook statusar har de fått jobba hårdare. Hehe... Duktig har jag varit och tvättat mina kläder, hehe inte för att jag hade nåt val, inget var rent och nu måste jag vänta på att den magiska torksaken ska bli klar så jag kan hoppa in i duschen. Jag har också varit duktig och sopat av uteplatsen och plockat upp så mycket kvistar jag kunde. Förstår ni hur duktig jag är? Nää, nu tycker jag att mina kläder borde vara klara! Senare ska jag leta bland massa bilder för jag ska göra ett fotoalbum!

cold wisconsin

Jag skulle inte ha tagit mina flip flops ikväll. Nu är jag jääätte kall och sitter och kurar med min röda filt! The orientaion meeting gick bra, men var allmänt tråkigt. Visste redan det mesta, förutom när vi gick runt senare och kollade på olika klubbar och sporter. Vi träffade på Cal och Jay på mötet och vi bestämde oss för att gå ut och äta efter mötet. De ringde Dan så han kom med också och det var kul att träffa honom äntligen. Servitören sa; "that's an interesting accent, where you from?" Ingen har nånsin sagt det till mig, alla ba; åhh du pratar så bra typ. Men jag gillar det :P Nu ska jag kolla klart på fångarna på fortet och senare får jag se vad jag hittar på. Sov (vidare) sött!


mysfilten!


onsdag

Klockan är elva här och jag har inte gått upp ur sängen. Sköönt! Idag skiner solen så jag tror jag ska ge mig ut på power walk senare, känner inte särsklit mycket för att springa idag, även om jag skulle kunna behöva det. Haha, jaja. Senare är det dags för tennis, men jag måste nog gå tidigare för jag har nån grej på skolan ikväll som jag måste gå på. Jag är inte jättetaggad för det. De lär bara säga sånt som jag redan vet, men jag får väl uthärda :P
Det är i alla fall coolt att vara i skolan! Men nu börjar jag bli galet uttråkad, jag vill gå i skoooooolaaan!!!! Buhu!!! Och Maja är ju i Colorado.... öhhh -.- Jaja! På fredag har jag scrimmage igen och på måndag också, får se hur det går!

Förresten, såg ni fångarna på fortet igår? Haha jag tycker Kevins kommentar var oslagbar " Tydligen är han världsmästare och jag trodde han hette Gunnar" (eller nåt sånt) haha vad jag skrattade!

Nötter..

..är bra mat. Jag är proppmätt! Kollar just nu på one three hill, gamla avsnitt men de är bra! Jag är lite orolig över min handled. Den gör fortfarande ont och jag vet inte hur jag ska få den att bli bättre, men den måste bli det för jag vill spela! Det här är en ganska seg dag, jag vill mest sova eller nåt.


....

Haha juste, det var lite kul idag på tennisen. För det var några killar där som bara spelade. Först kan jag ju börja att berätta att killar gillar att ha linnen med "armhålor" ner till byxlinningen. Hur som helst, en av de här killarna hade ett sånt på sig. Tror ni inte att han tar av sig linnet helt och hållet när vi kommer? Haha!

cykla i usa

Kom hem från tennis för tio minuter sen. Att cykla dit var verkligen ett äventyr, eller ja, inget hände ju, men jag hade ingen aning om vart jag skulle och så vidare, det konstiga var att när trafiklyset visade att jag fick korsa så visade den på andra sidan att jag inte fick det... jaha.. jag cyklade i alla fall och en gubbe skrek nåt åt mig, men annars gick allt bra. Jag oroar mig för mycket, var typ rädd att polisen skulle komma om jag inte stannade vid stop-skyltarna och sen var jag rädd att om jag gjorde det, skulle de säga att jag inte fikc vara där. Förstår ni mitt dilemma?

Tennis var inte så roligt idag för jag hade ont i handleden så jag kunde bara spela backhand. Nu sitter jag med mitt is-pack runt handleden och hoppas att det blir bättre, för på fredag är det kanske dags scrimmage igen och jag vill ju spela!


lunch time

Jag har precis kollat klart på The Bourne Identity. Den är riktigt bra! Jag vill se de andra två också! Jag tror att jag ska ta och värma lte spaghetti till lunch, och sen är det snart dags för tennis. Idag tar jag cykeln så det blir ett litet äventyr! Nu har jag inte mycket mer att säga!

AHS Schedule

Det gick väldigt bra, jag fick mycket av det som jag ville och jag slapp matte och naturvetenskap, haha.

Term 1 (första kvartalet av året, period står för första ämnet)
period 1- Public speeking
period 2- Spanish 2
period 3- English 10
period 4- Modern World History

Term 2
period 1- Publication Design
period 2- Spanish 2
period 3- English 10
period 4- Psychology

Term 3
period 1- Creative Clothing and Sewing
period 2- Recreation Pursuit
period 3- Spanish 3
period 4- 20th Century History

Term 4
period 1- Creative writing
period 2- Intro buissness
period 3- Spanish 3
period 4- 20th Century History

Så, där har ni det. Jag fick gå runt och hitta alla mina klassrum och mitt skåp. Jag kommer säkert få problem med att öppna skåpet, det är ett sånt där skuvlås med kombination.


registration for classes

Snart kommer Mary Jo och hämtar upp mig så ska vi åka till skolan för att bestämma vilja ämnen jag ska läsa. Ämenna är desamma som de jag la upp förut, plus spanska. Men jag pratade precis med Maja som hade tiden innan mig och tydligen så är det mycket som är jättefullt. Så vi får väl se vad det blir av det. Jag lovar att lägga upp mitt schema sen! Nej nu måste jag rusa! Hej svejs!

home again after shopping

Så, jag, Maja och Mary Jo åkte ner till Appleton för lite shopping idag. Det var en mycket större mall så de hade forever 21 (som jag blev besviken på), abercrombie and fitch, en jättestor sportaffär och massa annat. Jag köpte inte så mycket egentligen, annat än ett par converse, en kofta och två ringar. Jag råkade även ut för ett litet missöde på McDonalds, smarta jag hade beställt en milshake och en mellan pommes, sen hade jag även tagit ketchup så medan jag väntade på mina pommes så tänkte jag packa ihop lite och ställde ketchupen på milkshaken, men tror ni inte att jag glömmer bort det och dricker? Hela ketchupen välter över mitt hår, mina ben och skor. Väldigt trevligt. Men jag skyller mig själv. Och bara så ni vet, McDonalds har nog de bästa milkshakarna!


ingen dålig frukost inte


Söndag

Jag bestämde mig för att inte gå till kyrkan idag. Jag kände att jag ville sova ut, men det gick inte så bra med den planen, för jag vaknade halv7, halv 8 och halv 9. Vid halv 9 gav jag upp och satte på datan. Det är jättefint väder här idag, vad jag kan se från mitt fönster. Men man vet aldrig, Wisconsin har ett ordspråk som lyder: "om du inte gillar vädret, vänta 5 minuter". Planen för idag är att först åka och kolla lite mer på Matt and Jen, och sen efter det åka till appleton och shoppa.


swiming pool

Jag, Maja och Kurt var precis ner i poolen hos Lynn och badade ett tag. Det ær så galet lyxigt att de har en inomhuspool! Just nu førsøker vi komma på vad vi ska gøra ikvæll, jag tror att Maja ær sugen på ænnu en film, haha. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva! Och jag skriver på Majas dator, det ær varfør det ær norska bokstæver.

Tjofaderittan

Kom precis hem från soap box rallyt. Matthew gjorde bra ifrån sig och när vi åkte hade han kommit till semifinal, jag fick ingen direkt uppfattning om hur det gick för Jennifer men jag hoppas det gick bra. I morse fick både Maja och jag frågan om vi ville köra, men vi sa båda nej. Jag skulle inte ens få plats i en sån liten bil! Efter ett tag plockade Dave upp oss och vi åkte vidare till Red Robin för hamburgare! Gott var det och jag är galet mätt nu. Jag vet inte riktigt vad planen blir för resten av dagen, Maja har snackat med en kille, Justin (som förresten är han som hjälper till på tennisen) och de har snackat om att gå ut och äta glass, Maja bjöd med mig så vi får väl se vad som händer resten av dagen. Jag ska försöka hänga upp några krokar i mitt rum för jag behöver lite bättre förvaring, och värre kommer det att bli! Haha ;)








Jennifers bil

Matthews bil, ascool, värsta super mario bilen!


saturday morning

Idag har jag varit duktig. Gav mig ut och sprang en sväng innan frukost, när jag kom in igen väntade amerikanska våfflor med nutella, sirap, bananer och sylt. Nomnom! Nu ska jag snart bege mig nånstans in i Ash för att kolla på soap box rally. Ska bli riktigt kul för jag har ingen aning vad det är så :P Tror nog att jag ta och inviga min nya väska också. Jag tänkte att jag kunde skypa med någon där hemma, men jag vet ju inte när jag kommer hem. Vi får se! 

ps. Jag vill påpeka att jag gillar nrj's webradio väldigt mycket.

rain day

 

Det blev ingen springnig för mig idag, jag tänkte faktiskt göra det men sen fick jag bråttom när Maja vill åka och shoppa! Hur som helst, idag köpte jag bara en handväska som jag tycker är ascool, den var på rea så det var epic! Efter det var vi på bio igen, den här gången var det vampires suck. Den var rolig, men inte så rolig som jag hoppats på, trailern var roligare. Efter det bar det hem till mig igen och då åt vi pizza allihopa. Det är verkligen precis vad jag gjorde igår, haha! Maja har fått uppleva sitt första åskväder, tjejen kommer från Norge och har aldrig upplevt åska, whaaat?? Det har regnat så galet mycket idag, det var läskigt att åka bil, för hjulen gick liksom inte över vattnet. Det är ganska sjukt! Imorgon är det dags för soap box rally, Matt och Jen ska racea så vi ska kolla in det. Och så ska jag springa förstås. -.-


vad ajg hade på mig idag

min nya väska


en timme senare

... är jag sminkad och nyduschad. Blir ännu en dag at the mall me Maja idag. Min springtur skjuter vi upp tills kanske imorgon. Jag funderar på att lämna min plånbok hemma, men nej.


god morgon!

Jag vaknade precis här och det så skönt att sova till kl. 10! Jag tror inte jag har gjort det sen jag kom hit! Hääääärligt... Jag ska snart gå upp och äta lite frukost, mina bästa flingor har fyllt pås så nu blir det smarrig frulle! Idag ska jag ju försöka få mig själv att springa, eftersom att jag inte har någon tennis idag. Wish me luck on that one! Senare ska jag väl träffa Maja tror jag, vi snackade om att kanske ringa Dan och höra om han ville göra nåt.


bra dag helt enkelt

Heeej! :D

Idag var en jättebra dag, jag vaknade halv 8 för att åka iväg till tennisen. Min match gick väldigt bra, jag vann med 8-6, men om jag hade lyckats bättre med mina serves så hade jag vunnit stort. Tjejen som jag spelade mot såg ut som hon hellre skulle gå på glödande kol än spela tennis. När hon fick hämta en boll, så suckade hon och gav mig en mördande blick. Sen spelade jag även mot Abbey i mitt lag och mot henne vann jag med 6-1 så det var också bra! Efter det så åkte jag hem till Lynns hus för att slänga i mig lite lunch samtidigt som Maja valde ut sina klasser. När hon var klar så åkte vi till the mall och shoppade loss, jag köpte äntligen ett par jeans som jag gillar jättemycket, en klänning och en blus. Plus tandkräm och örhängen. Vi kom hem och bestämde oss typ direkt för att åka och se Eclipse (alltså på riktigt, den där tjejen har exakta samma film-smak som jag har, vi har redan tre filmer vi ska se!), åhhh den var sååå bra!!! Äntligen äntligen! Haha, efter det åkta vi alla hem till mig för middag, Karl, Mary Jo's äldste son är här med sin fru. Så det kommer vara här tills i helgen. Hur som helst, det var en riktigt bra dag idag och jag hade så kul!


min ursnygga tennis klädsel

Jag och Maja


saker att göra! :D

Imorgon har jag faktiskt saker att göra hela dagen! 08.30 ska vi samlas för scrimmaget (tennismatchen) och det håller väl på tills 12 tror jag. Sen bär det av hem och då ska jag träffa Maja så ska vi åka och shoppa. Jag är supertaggad! Det kommer bli en väldigt rolig dag helt enkelt :D Nej, nu ska jag sova!

halv 7 halv 2

Idag har jag nog haft världens tråkigaste dag. Vaknade först kl. 6 av oljudet utanför mitt fönster. Sen igen kl. 7 ringde nån på svenska mobilen och min signal är inte rolig att vakna upp till. Sen efter det så har jag inte gjort nånting. Jag kollade på tv men det var tråkigt så jag var inne på datan men visste inte vad jag skulle göra.. Svårt det där alltså. Det enda jag har gjort idag var att spela tennis. Det gick super idag och imorgon är det match. Vet inte om jag får spela för det andra laget tar bara med sig 8 spelare och vi är typ femton, men jag hoppas! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppas jag att Mary Jo kommer hem snart och lagar middag!

hårigt

Jag klippte mig förresten idag, kanske det minsta jag någonsin klippt mig, men jag fixade i alla fall till min lugg. Jag vågade inte ta nånting på längden för jag hade sovit med flätor så mitt hår var lockigt och sen var mina toppar i fin form ändå så jag såg ingen mening med det. Men jag är i alla fall nöjd med min lugg nu, så det är bra. Jag är sugen på att göra nåt draktiskt med mitt hår. Men såhär är det i alla fall, jag ska vara blond och spara ut mitt hår så inom den ramen är det. Klipper kanske en lugg eller nåt, ja vi får se. Jag tänker inte lägga ut en bild för ni skulle inte ens se skillnaden.

Idag på tennisträingen fick vi våra "uniformer" fast det var bara en topp, som är alldeles för kort och inte sitter den tajt heller så det var inte direkt en bra modell. Kan visa er en bild på den imorgon om jag kommer ihåg!

Förresten, idag gick mitt besökar-antal över 100! Kul!

a new exchange student

Idag landade Maja i Green Bay. Det var jättekul att träffa henne, hon var jättetrevlig och gullig. Väldigt kort, men sen är jag ju van vid det ;) Hennes plan var försenat och jag var tvungen att åka till min tennis, så jag träffade henne efter det och vi gick alla ut och åt på Red Robin, men idag var min burgare äcklig för det var stekt lök på den :( Men hur som jag tyckte så synd om henne, hon var jättetrött och ville typ inte äta något och hon hade hemlängtan.


spotify

Jag kan inte sova, så jag har spotify disco i min säng! Jag sitter och dansar i min säng, bara så ni vet.
ps. Mamma och Pappa, kan ni logga in på spotify igen? Det slutar funka snart igen!


Bästaste LK09


Jag önskar att jag fick börja skolan med er imorgon. Ni är så grymma allesammans och den allra bästa klassen! Jag har så många minnen med er! Jag saknar er och är avundsjuka på er för att ni börjar skolan imorgon. Vi ses om 10 månader! <3


God morgon, god morgon!

Jag är på superhumör idag! Jag hade morgon-träning som gick sådär, fick spela singel men ja.. Men det var nog ändå en av de roligaste träningarna för jag pratade med massa fler och nu när vi har delat upp oss är vi inte så många längre! Idag var en  senior-kille från kill-laget med och hjälpte till att träna oss. Det händer inte så mycket mer idag, Lynn kommer och hämtar upp Fetch (hunden) nån gång idag, det är ungefär det som händer. Imorgon dock, då landar Maja! Maja är den norska utbytesstudenten som Lynn's familj ska ta emot, jag har haft lite kontakt med henne på facebook och hon verkar jättetrevlig så det ska bli kul. Kanske någon att umgås med ;) Nu ska jag släppa ut Fetch på bakgården!

dunka dunka

Det är väldigt spännande att bo precis bredvid en väg, för mitt i natten då kommer the party animals ut och kör förbi mitt hus med så hög musik som möjligt och bas så mina fönster skakar... Mary Jo säger att man tilloch med hör dem i duschen. Och vi har en högljudd dusch.

Vad har jag gjort sen sist då, jo först bakade vi lite bröd och brownies, sen efter det så åkte vi till Red Robin och åt middag. Det var riktigt gott, åt hamburgare inlindad i sallad med pommes. Sen efter det hade jag min första wallmart-upplevelse. Det var riktigt stort! Det fanns verkligen allt och det var väldigt billigt, jag fick med mig två nagellack och ett läppsyl för 5.77 dollar, vilket är ungefär 43 kr! Mary Jo köpte även en spegel och en filt åt mig, äntligen har jag en spegel i mitt rum! Sen efter det kollade jag på project runway men det var tyvärr ett avsnitt jag redan sett så jag gick, nu ska jag nog snart gå och lägga mig för jag har ju tennis imorgon bitti!

Botanic garden

Jag och Mary Jo kom precis hem ifrån Green Bay botanical garden. Det var faktiskt riktigt kul, så mysigt med alla växter och små lusthus. Jag vill ha en sån trädgård när jag blir äldre... fast jag vet inte riktigt om jag vill hålla på med den ;)

Kyrkan

Idag har jag vart i kyrkan. Det var faktiskt ganska trevligt. Först minglade alla lite Mary Jo presenterade mig för tjejen som hade frågat efter mig för några veckor sen. Hon var faktiskt väldgt trevlig och hon skulle också vara junior i år så det är bra! Hon sa till mig att alla killar på skolan skulle vara intresserade, haha. Sen var det i alla fall dags att gå och sätta sig. Efter att predikan eler vad man nu säger var över åkte jag och Kurt hem. Mary Jo och Dave är fortfarande kvar. Det är inte så mycket att säga om det egentligen. Jo juste, det var ett dop, och föräldrarna var typ lika gamla som jag. De stod och försökta hålla sig för skratt under dopet.

Tall ship festival

Igår var jag och värdfamiljen down town Green Bay, riktigt fräsch alltså. Fast jag staden var typ död. Det fanns inga affärer eller företag, ingen vill bo där för allt har flyttat ut till Ashwaubenon (där jag bor). Först var vi i alla fall på en grönsaksmarknad, där min värdmamma shoppade loss. Jag fick en banan-isglass och det var gott! Det var förresten galet varmt igår, som vanligt var det typ bara jag som svettades (jag skyller på att jag inte är van vid luftfuktigheten). Sen begav vi oss i alla fall till hamnen där en massa stora skepp lagt till, de var coolt för många av skeppen var byggda för filmer så så de var verkligen ut piratskepp. Vi gick ombord på ett skepp, hade gått ombord på flera men vi fick stå i kö i en halvtimme, så vi skippade de andra. Sen gick vi runt och kollade lite, det fanns en massa olika stånd och saker att kolla på. Mary Jo och Dave blev överlyckliga när de lyckades övertala mig till att ta en bild med en pirat. Efter det åkte vi hem och jag skypade med mamma ett tag. Sen åkta jag och Mary Jo ut och letade efter lite mer sportkläder. Jag fick med mig en hel del, även en kalender, tre böcker, jag kan nu säga att jag äntligen köpte the host, efter typ ett års väntan och en fanta, hehe...

 
jag invigde mina nya skor....aaaaj!



Sverige!!!!





haha tanterna bakom sa åt mig att röra varje knopp(?) för att Johnny Depp hade rört dem


10.15 pm

Sååå inte särsklit händelserik kväll, jag var med Mary Jo och handlade mat igen, nu var vi på en annan mat-affär. Wooooooow.... Haha nej men det var väl kul men mina flip flops aren't made for walking! Jag fick med min lite rakblad och godis. Sen har vi fyllt på skafferiet med mina älskade corn chex cinnamon + corn chex honey nut, det är flingor för er som undrar så nu kan jag äta en god och förmodligen onyttig frukost varje dag! Jag letade efter bearnaise sås, men jag hittade ingen annan än pulver-varianten och jag kan inte äta den.... -.- Vad ska jag göra utan bearnaise på ett helt år??

Jag är förresten väldigt känslosam när jag kollar på tv nu för tiden, jag grät som bara den när jag såg sista avsnittet av the hills (gryyyyymt att det går att kolla på mtv på internet här!). Samma sak när jag kollade på några avsnitt av one three hill, och sen såg jag en reklam där det var en kille som hetter Fisk, då började jag gapskratta och kan fortfarande inte låta bli att le.

13/8/10

Hej! Jag sitter och myser i min säng. Tennis idag var lite segt, vi fick bara leka. Men nu har jag i alla fall helg, så nu ska jag slappa, hehe. Nä jag vet inte riktigt vad jag ska göra, sätter nog på nån film eller så. Kurt ska ta mig till mataffären och så ska vi köpa sallad, de har en jättestor salladsbar där man gör sin egen. Jag borde kanske duscha innan det :P Men jag är galet seeg. Jag har inte mycket planer för helgen, jag måste åka och köpa ännu mer sport kläder, sen så kommer det tydligen några jättestora gamla skepp in till Green Bay så det ska vi nog gå och kolla på. Sen på söndag tror jag nog att jag får ta och pröva på kyrkan. Jag har också fått en lapp med tenniskläder som finns att köpa, vet inte riktigt vad jag ska välja. Blir kanske en t-shirt och en sweatshirt, får se :)

jag har fått lite sällskap


Vi är hundvakt i helgen! :D


Family fun-ath-lon









lite foton från kvällen, det var kul och vi spelade lite "karneval-spel" och jag hälsade på alla jag kände från tennisen. Det var som vanligt galet varmt och jag var typ den enda som svettades. Härligt! Haha..


12/8/10

Mitt liv består av tennis just nu. Gå upp, spela tennis, komma hem, äta, spela tennis, äta, umgås med familjen, sova... Men jag klagar inte, jag tycker det är väldigt roligt! Jag gillar att jag har fått en skitsnygg shorts-bränna efter mina shorts. Jättesnyggt. Idag gick det i alla fall väldigt bra på andra träningen, och det var jättekul, sen fick vi sluta tidigare och då fick jag inte tag på Kurt så jag fick tigga skjuts hem av en tjej i laget. Men hem kom jag i alla fall. Förresten, jag har lite matcher nästa vecka tror jag... men jag har inte stenkoll :P

Ikväll är det nån sorts familje grej i Pioneer park, där tennisen är, så dit ska vi gå senare och äta. Tydligen så kan man äta jättebilligt och sen är det massa aktiviteter så det blir nog kul.

eftermiddag

Hej! Jag kom precis hem ifrån min tredje tennis-träning här i USA. Ärligt talat så kommer jag att smälta bort, jag blir så gaaalet svettig i den här fuktigheten, och såklart för att jag tränar. Vädret hade ju totalt gått från åskväder till strålande solsken, hmm. I alla fall den här träningen var väldigt kul, vi spelade matcher, dubbles, min första match gick väl inte sådär jättebra, jag hamnade i alla fall m ed de bästa tjejerna och de var väl kanske en aniiiiiiing övelägsna :P Men det blev i alla fall bra spel, förutom när jag skulle serva, lyckades inte träffa rätt en ändå gång första gången. Sen träffade jag kanske en gång :P Efter det så fick jag gå och träna servar med några andra, och efter det så gick det faktiskt riktigt bra. Spelade en till match och där satte jag alla!

Jag och Mary Jo var förresten på godis affären här idag. Jag köpte en chokladkaka och Jelly Beans, jag älskar Jelly Beans! Jag tog bara äpple, vattenmelon, kiwi och smörpopcorn (visst låter det äckligt!), men det fanns säkert över 25 smaker så det ska jag definitivt köpa igen! Smörpopcorn var förresten väldigt gott och smakade väldigt äkta!
            





Vampires suck


Alltså jag älskar ju Twilight, men man måste ju ha lite humor! Den här filmen ska jag lätt se!
(ps. Jag skäms över att säga att jag fortfarande inte sett Eclipse)


blixtrar och dunder

Åh jag älskar när man går upp kl. 7 för att ha tennis-träning och sen är det ingen. Jag skulle ha legat och sovit nu annars... men men, tycker ändå att det är ganska skönt för nu har jag 7 timmar på mig tills nästa. Jag glider runt i mina ytterst attraktiva shorts och min boston-tröja. För övrigt öser regnet ner här, för ett litet tag sen så blixtrade och åskade det men det verkar ha gått över nu, det är därför som det ínte är träning om ni undrar.

Igår var jag i skolan igen, det var ett obligatoriskt möte om sporterna. Jag minns typ inte ett ord av vad de sa för det var så tråkigt, sen visste jag typ redan det mesta eftersom att jag fått samma info på tennisen. Det var lite kul att kolla på alla elever, känns konstigt att jag ska gå med dem. Sen åkte jag hem och kollade på What a girl wants, den var bra,  och framför allt hade jag inte sett den förut!


Död

Jag känner mig död. 2:a tennis träningen var väl inte så farlig, men jag är helt slut... Jag hamnade i gruppen som hade alla de nya spelarna, och där var också alla nybörjare, missförstå mig inte jag är ingen superstjärna direkt och det är bara tråkigt när det inte blir något spel. Imorgon ska jag gå till en annan grupp. Nu ska jag ladda upp inför mötet på skolan ikväll och sen blir det sängen som gäller för mig.

Tennis bootcamp

Tennisen var sjukt jobbig. Tänk er att stå mitt i Amazonas regnkog och träna, ungefär så var det. Men det var sjukt kul!! Vi spelade i och försig inte särskilt mycket tennis, utan gjorde mest fotarbets-övningar och tränade kondition. I eftermiddag ska vi spela mer tennis, då är det också tryouts (det är det ju hela veckan) för vilket lag man hamnar i. Vet inte om jag sagt det, men i USA har de två olika skollag, varsity och JV, varsity är de bästa och JV är de lite sämre. Men det verkar vara ganska blandat med folk i laget, vissa är jättebra medan vissa inte är lika bra. En tjej spydde fyra gånger.... Jag gillar coacherna jättemycket också, de är jättesnälla och trevliga, de tyckte att jag var väldigt bra, haha ;)

Idag vill jag också gratta min Farmor! Ha det bäst!

jag har för mycket tid...

...för att tänka. Känns som att det är det enda jag gör nästan. Det märks kanske på mina inlägg också som blir väldigt långa... för att inte tala om mina mejl, även om jag tänker att jag ska skriva kort så blir det inte så ;)

bilder

här är några bilder från när vi var uppe i stugan




High school

Idag har jag varit på min skola! Det var riktigt coolt, jag var bara i entrén men det var jättestort, med grönt och gult lite här och var, samt en jättestor bild på en jaguar! Åhh jag kan inte vänta tills jag får börja! Ska bli så kul! Mary Jo ringde förut och berättade att tennisen börjar imorgon bitti kl.8, sen är det tydligen två träningar per dag fram tills skolan börjar, vilket är bra, för då lär jag vara sysselsatt! Tydligen så hade det vart ett möte om tennisen igår, jaha men vad bra att man fick vet det! Men Mary Jo hade pratat med coachen och hon sa att det var ok, så det är skönt. Jag är ganska så nervös ska ni veta ;) Men jag är också väldigt taggad!


tvätt

Har precis tvättat för första gången hos min värdfamilj. Det gick alldeles smärtfritt och de har nån grej där man lägger in kläderna, (vet inte om det är en torktumlare eller inte) så blåser det in luft och bada bing bada bo! Kläderna är torra! Nu ska jag i alla fall hänga upp min tvätt, sen ska jag slänga iväg några mejl sen är det dags för mig att slänga mig på sängen för en god natts sömn! Nighty night!

språket

Alltså, jag trodde att det skulle vara den lätta delen, jag har alltid sett mig själv som bra på engelska. Men det är svårt! Jag hakar upp mig på ord som jag inte översätta och då kan jag ibland inte uttrycka mig. Mary Jo älskar mina direkt-översättningar! Dave säger att jag pratar som om jag kommer från Minnesota, inte för att jag vet hur de pratar där men men.. Det blir nog bättre när jag börjar skolan och måste prata mer! Nu ska jag läsa Ashwaubenon High School Newsletter som precis kom.

8/8...2010

Jag kommer ihåg det här datumet för två år sen, då var det 08/08/08, lite coolt sådär. Visste ni förresten att i USA så skriver de datumet på ett annat sätt? De börjar med månaden istället för dagen, så om jag skulle skriva min födelsdag (som är den 24 april '93) skulle det se ut såhär: 04/24/93, det är ganska förvirrande ibland! Hur som, vi kom hem från stugan för ungegfär en timme sen och snart vankas det tacos! Mums! Det var kul uppe i stugan, vi åkte båt, jag åkte nog mest, några åkte tub efter båten men jag var inte särskilt sugen på det.. Vi åt -mycket! Hmm, det är tur att jag börjar med tennis på tisdag! Alla kusinerna och några barnbarn var med däruppe så det var kul, jag var i alla fall inte ensam! Sen var det totalt tre hundar också, alla lite speciella, den ena hoppade i sjön titt som tätt, den andra var lite folkskygg och den tredje gillade inte barn. Men det är jag ju van vid ;)

Jag såg att ni hemma i Sverige också hade haft storm i natt! Jag vaknade (upp ur den skönaste säng jag sovit i sen jag kom hit) av att det lät som om himlen skulle falla ner över mig. Mitt rum lystes upp om och vartannat också. Jag hade fönstret öppet, men jag tror det tog mig en kvart innan jag faktiskt stängde det, inte för att jag ville höra eller se, utan för att jag var i mitt sömn läge när jag inte vet vad jag gör. Sen drömde jag om tennis.

Nej nu ska jag äta middag, slänger nog in ett inlägg till med lite bilder sen!

ps. Det är ju skitkul att säga till sin värdfamilj att det är stopp i toan. Verkligen skitkul.

ds. Haha, skitkul... det märkte jag inte ens förns nu! Hahah..

trötter med fötter

Jag känner mig som en levande död. Jag lyckades inte så bra med att sova i natt, och det efter att jag hade provat typ allt, jag gick upp och åt lite ost, och lite choklad också, sen när inte det funkade spelade jag sudoku ett tag, sen hade jag träningsverk så jag var tvungen att stretcha lite, och när jag ändå höll på med det så gjorde jag lite extra... vilket behövs, jag har fortfrande mitt mål att gå ner i split (eller spagat), den när man har benen framåt, jag är nästan där! Hur som, jag har slängt i mig lite frulle nu och så fort Jenifer (kusin) kommer hit så rullar vi! Om det är nån gång jag skulle kunna sova i bilen så är det nu...


Jag tänkte att ni kanske saknar att se mitt ansikte...

..... så här kommer en hel drös med bilder på........ MIG! Hahha, jag är uttråkad okej!




















sen för att ni ska ha nåt att skratt åt också, jag vet att jag gör det i alla fall



Kolla vad som kom på posten...


Bara så ni vet, marabou slår all amerikansk choklad! <3
Tack mamma och pappa!


klockan tickar

HEEEEEEEJJJJ!!!! Nu är jag hemma igen, och jag är frisk som en nötkärna, eller ja, jag får sporta utan några restriktioner, det är ju ganska så bra det va! Jag och Mary Jo var runt i köpcentret igen, för det var där jag gjorde min hälsoundersökning. Hur som, jag tror jag shoppade lika mycket nu som jag gjorde innan, men det blev i alla fall två fotoramar som min camp-class och Malin, Antonia och Jag har fått pryda så vackert. De var de enda fotona jag hade med mig, men jag ska framkalla massa och sätta in i massa ramar, för de har super fina ramar här! Nog om det, jag har i alla fall köpt sportBH, träningsshorts, smyckeshängare, klocka, cardigan, scarf, tröja, skor, flipflop och massa smycken.... Tror det var allt :) Efter det åkte Mary Jo och jag vidare till mataffären och handlade mat.

 Det var i alla fall en ganska bra dag här, den har gått snabbt och jag har gjort något under hela dagen, vilket är bra jobbat för mig. Ikväll måste jag packa, för imorgon åker vi upp till deras stuga här vid Lake Michigan, med alla kusiner och så, det bör nog bli ganska kul. Skönt att alla kusiner ska med, för annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Jag kommer nog inte ta med datorn, jag vet inte ens vad jag ska packa i, men jag är tillbaka på söndag!

hastigt och lustigt

Jag har shoppat idag, det var kul, sen har jag städat och nu ska jag iväg på hälsoundersökning + köpa en klocka och fotoramar, de har suuuuperfina ramar här borta! Puss på er!

Courses

Jag sitter här och försöker komma på vad jag ska välja för klasser, jag kan välja i princip vad jag vill, det ända som är ett måste är Engelska och Amerikansk historia. Det finns jättemånga kurser, men många av dem tilltalar inte direkt mig, men sen finns det många som gör. Så här är det uppbyggt i alla fall, man läser fyra ämnen samtidigt, sen kan varje ämne vara ett kvarts år .5, ett halvår 1, eller ett helt år 2.

De ämnena jag är intresserad av är:
Entrepreneurship .5
Selling & International Buissness .5
English 10, 1
Public Speaking .5
Creative Clothing & Sewing .5
Publication Design .5
Individual/Team Sports .5
Lifetime Sports .5
Personal Conditioning .5
Recrational Pursuits .5
Modern World History .5

Det är ungefär så långt jag har kommit nu. Men nur måste jag slänga i mig lite mat och sen är det dags för kyrkmötet!

Alltså det här är så roligt!


Returneesarnas uppträdande på talent show! Hahah vad jag skrattade!


Inget nytt riktigt..

Okej, så det blev ingen shopping för mig idag, jag var inte riktigt på humör... Men jag gör det nog imorgon, för på tisdag börjar tennisen och jag har inga gympa-kläder med mig så jag behöver köpa lite sånt innan också. Jag behöver nya skor, nya jeans tröjor och cardigans, smink. Det är ju en hel del som jag behöver...

Min dag har jag i alla fall spenderat framför tv:n, otippat? Nej. Visst det är ganska tråkigt men helt ok. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det har inte hänt så mycket idag. Ikväll är ju kyrk-grejen, det ska i alla fall bli intressant att se vad det är om.

jag tror det fortfarande är 3 augusti här..

Idag har jag gjort..... i princip ingenting. Jag har varit nere med Mary Jo och Kurt och hälsat på Dave's mamma, staden heter Kewune men det uttalas Kiwaaaniii. Det var i alla falla ganska kul, roligast var när jag satt med Dave's mamma och visade henne boken om Sverige, som min buss-kompis Isabellle sa på camp "man är ju ändå väldigt stolt över Sverige när man är här borta" och det är så sant. Jag älskar att prata om allt där hemma. Spelar ingen roll vad det är, jag pratar om det i alla fall!

Imorgon då... Ska med Kurt på någon grej för ungdomar i kyrkan. Hoppas det är lite trevliga människor där :) Men det är på kvällen, så jag har fortfarande mycket tid att slå ihjäl. Jag tror nog att jag kanske ska be honom att köra mig till köpcentret här i närheten så kan jag gå och shoppa loss i några timmar. Lite tråkigt att gå själv bara, men jag känner ju ingen här än så :)

Nej ni, ha det så bra så hörs vi när vi hörs!

3 augusti 2010

Jag har precis kommit hem ifrån ett "neighborhood party", det var faktiskt riktigt roligt! Jag träffade massa människor som var överdrivet trevliga och ville veta allt om mig och om Sverige. Men det var bra för då kände jag mig välkommen och inte som att jag stod som ett fån och bara lyssnade. Partyt var till för att de små barnen skulle få träffa poliserna och brandmännen och se på deras bilar. Mary Jo fick mig att hoppa in i polisbilen så hon kunde ta en bild på mig, hehe... Vi hade med oss rice crispie bites, en smet med sirat, puffat ris, choklad, socker och jordnötssmör, det är sååå gott :)

Tidigare idag så skjutsade Kurt iväg mig till flygplatsen där jag mötte upp Dave (värdpappa) för att jag skulle åka med honom när han var ute och körde lastbil. Vi hämtade först upp massa sten som de hade på flygplatsen, sen så åkte vi till ett annat ställe och dumpade det. Så åkte vi typ tre gånger fram och tillbaka, men det var ganska kul, fick en chans att prata med honom och det är bättre än att bara sitta hemma och inte göra nånting.
Så det var typ min dag, jag sitter och drömmer om tills jag kan åka och shoppa, har så mycket jag vill ha, men jag har inte riktigt någon att shoppa med... Aja ;)

Förresten, jag facebookade med min roommate från camp, jag bad henne ladda upp fotona på henne och mig från camp. Vet ni vad hon svara? "I'll the photos you want upload" haha, hur gulligt?


somewhere over the rainbows

Har inte så mycket att säga, idag har jag mest tatt det lugnt, skypat med Renée och Fredrika samt med mamma och pappa, han även med en liten pratstund med Carro-barro. Det var skönt att prata med någon, speciellt de där hemma. Jag skypade med Asta, min hund, det var så kul för hon hörde mig men kunde inte förstå vart det kom ifrån så hon började kolla runt och nosa. Snart ska jag ut och äta glass med Lynn och Jessica (aunt and cousin), ska bli kul att göra något. Jag var även ute på en cykeltur med min värdbror Kurt, jag är helt lost, men jag orkar inte riktigt bry mig heller för jag kommer ju att lära mig så... Det var i alla fall bara han och jag hemma idag, så det var väldigt lugnt... Imorgon ska jag kanske träffa Daniel, utbytesstudenten från Nya Zeeland som redan vart här i ett halvår så det vore skönt om han kan presentera mig för några människor ;)

Jag har inte tagit några bilder här ännu, har inte gjort nåt särskilt roligt och det känns konstig att gå runt och ta foton av huset när nån är hemma ;) Jaja, det är väl allt för nu ;)

Förresten, jag har läsarrekord varje dag! Kul, är ni folk jag känner eller andra människor? Let me know! :)

Goodnight

Jag ska snart gå och lägga mig, men jag ville checka allt först. Idag vaknade jag upp och visste inte vart jag var. Men tat lugnt, jag kom på det, haha ;) Gick upp och kollade på tv, för alla var i kyrkan. Jag ska nog gå dit nästa vecka, det som verkar mest lockande är att det var en tjej där som kommer bli junior som frågade efter mig, jag kan verkligen behöva vänner här. Imorgon är det bara jag och Kurt hemma, jag ska nog måla mina naglar, sen ska jag ge mig ut och springa, för jag vill vara med i cross country laget också, och då är det bäst att börja träna ;)

Idag var vi hos Lynn, Mary Jo's syster, hennes hus var sjukt stor och jättefint och mysigt! Det sjukaste var att de hade en inomhuspool!! Och det var inte en liten en heller, den var kanske 15 meter lång och hade en vattenruschbana till den! Jag har en känsla av jag jag kommer hänga där en hel del.. hehe ;)

Sen efter middagen så gav vi oss ut för en liten sightseeing tur här i Ashwaubenon och Green Bay, det var fint, men jag fick inte se staden särskilt mycket, för vi körde bara på motorvägen, jag vill ju se alla malls!! ;) Sen har jag kollat på tv hela kvällen också.

Vet ni, en sak jag har upptäckt är att min engelska är inte så bra som jag trott. Det är egentligen inget problem att prata, men det är jättesvårt att höra, många gånger bara nickar och ler jag, haha ;)

Jag ska försöka se till att jag får träffa deras vänners utbytesstudent från New Zeeland, för han har varit här i ett halvår redan så han känner massa och kan säker presentera mig och jag kanske kan få några vänner därigenom.

Nu ska jag nog försöka sova, imorgon ska jag skypa med mamma och pappa, och förhoppningsvis med Daniel också:P


RSS 2.0