Junior Birkie

Tjenamors!
Just nu sitter jag i poolrummet på hotellet i Lakewood, ett ställer lite utanför Hayward där racen håller hus. Jag gjorde Junior Birkie idaag, typ 3 km eller så, väldigt kort men helt sjukt kallt, om jag inte är sjuk efter den här helgen kommer jag att vara förvånad. Imorgon är det dags för Korteloppet och American Birkiebeiner, 23 km och 50 km. Jag måste säga, jag är väldigt glad att jag inte behöver köra det för jag vet att det inte hade vart en bra idé för mig. Istället ska jag kolla och heja på mitt lag! Nu är jag i alla fall störttrött och ska nog äta nånting tror jag.  Vi hörs när vi hörs!


hittade förresten snyggaste hatten! Sverige <3


Just to let you know

It'll just go a lot faster for me to do this in English-

I'll be going up to Hayward tomorrow right after school for my last and final race. Yeay I'm so excited! Anyway, I'll ski the junior Birkie (3.5k) and that will be piece a cake, and then I'll be doing a realay ski too. Fun fun fun! Oh well, right now it's 10.00 and I still have to pack and write an essay. Good times! So, I'll bring my computor up tis time so hopefully u'll hear from me!


update

Hej!
Ber åter igen om ursäkt för dålig updatering, jag har ärligt talat varit allt annat än upptagen. Har tagit det väldigt chill de senaste dagarna. Kom hem ifrån Ski Brule på lördag kväll och i söndags gjorde jag absolut ingenting, ville inte riktigt lämna huset för det skulle komma en stor snöstorm och jag ville inte fastna någonstans. Igår fick vi äntligen, tack vare snöstormen, vår absolut första snowday! Det var riktigt najs, fast det var en ganska seg dag. Kom ingenstans eftersom att vägarna var igensnöade. Så det blev till att kolla på tv mest hela dagen. Men det är inget fel med det, har knappt kollat på tv alls på senaste tiden! Nu håller jag på att knåpar lite på en uppsats som ska in snart. Det går inte så himla bra faktiskt... Jag får nog ha dubblespace på allt så det blir längre... kul! Och sen glömde jag min spanska läxa hos Emma så den får jag väl göra på lunchen... igen!
Idag hade vi förresten simmning på gympan, härligt! Vi gjorde logrolling, alltså man ska stå på en stor stock och rulla den, alltså gå på den så länge man kan. Inte så spännande men ganska kul ;)
Nej, nu ska jag gå och äta nånting och sen göra klart den här uppsatsen! Herregud, jag behöver inspiration!
Hare!

Inget Madison för min del

I helgen skulle jag åka ner till Madison, jag skulle köra mitt sista race. Ett sprint race runt rådhusbyggnaden som tydligen är jättecoolt ett av de roligaste. Jag fick reda på att jag skulle få åka i tisdags och jag fick säga nej till Lynn som planerat en annan skidresa för mig jättelänge och jag mådde jättedåligt över det. Nu, ikväll så ringer Emma mig och säger att det är inställt. Där står jag inne i en prom dress affär och börjar grina över ett skidrace. Det är hela grejen att jag sa nej till Lynn, och sen blir det inte ens av, att mitt sista race blir inställt och att jag inte får vara med mitt lag, att skid säsongen är över, att jag bara har fyra månader kvar och jag vet inte riktigt hur jag ska känna inför det. Att när man gråter inför sina vänner så märker man verkligen hur mycket de bryr sig. Jag är så trött på allting men samtidigt älskar jag allt. Hur är det möjligt?

Jag har en tuff kväll, gråtit så jag tjutit och sen börjat gapskratta åt mig själv för jag är så töntig. Men jag är okej. Imorgon blir det bra igen. Jag skiftar emellan att känna mig helt ensam till att hela världen ler mot mig. Jag behövde lätta lite på trycket tror jag. Imorgon beger jag mig på en två dagars skidresa med Maja och hennes värdfamilj och det kommer bli skitkul. Men jag kommer att sakna mitt skidlag. Jag hatar att tänka att jag inte kommer att se de varje dag nu. Men för att citera Lydia "Oh Well..."

Tumblr_lgsl73g7pa1qc5cq2o1_500_large


Yesyesyesyes!!!!

Jag hittade en klänning!!! Åh jag är så glad just nu. Vi åkte runt till ungefär tre affärer men ingen av oss hittade något så efter att vi kört hem Emma åkte jag, Maja och Mary Jo vidare till Elanes igen, där jag hittade den orangea igen. Jag tog fram massa klänningar och gick runt och kollade lite igen efter andra klänningar och mitt ibland en massa puffiga klänningar hittade jag den. Det var inte den orangea, men en grön jättefin och perfekt klänninge. Jag känner mig lite som en skogsprinsessa i den! Precis den som jag har letat efter. Den var inte i min storlek men som tur var det inte försent att beställa den och ingen från min skola har den (det finns en lista i butiken) så det var perfekt. Plus att den var 100 dollar billigare än den andra är ett stoooooort plus! Åhh så glad just nu! :D Får se om jag lägger ut bild på den eller inte.. Tids nog får ni se den i alla fall! Förutom klänningen jag köpte så har jag prövat en massa riktigt fula klännigar också haha!


same old same old

Hej pa er!

Jag sitter i biblioteket idag igen under min sista timme. Inte for att jag klagar, tycker det ar ganska skont! Det ar halvdag idag i skolan sa om en halv timme ska jag, Maja och Emma ga ner till Qudoba (varldens basta mexikanska restaurang) och ata. Deras guacamole ar supper god, jag blir alldeles hungrig nar jag tanker pa det! Efter det ska vi aka runt och leta efter klanningar igen. Jag hittade ju en igar som jag tyckte var valdigt fin sa jag vill kolla pa den igen och sen ska vi aka ivag till en annan affar vi inte har varit i an, sa vi far se, kanske hittar vi nagot. Ska forsoka fota alla jag provar sa jag kan visa senare, det ar ganska kul! Vi hors senare!


Elegant One Shoulder Prom Dress CS-MD-2621M
har ar den jag provade igar


kladdkaka

Hi y'all!
Sitter i köket med kladdkakor i ugnen. Imorgon har vi kakförsäljning med utbytesstudent gruppen i skolan så jag bakar vad man alltid hittar i Sverige- kladdkakan. Mary Jo säger att det är en brownie, men nej då säger jag. Det är det inte. De verkar också tycka att det är lite mysko att den är så platt, haha!
Hur som helst, har också vart och letat efter klänningar, hittade en orange som jag gillar väldigt mycket, men jag vet inte riktgt... den är ganska dyr och jag måste tänka lite. Den hade också en giganorm slits som jag vill sy igen men jag gillade den verkligen! Men vi får se! Nej, nu börjar kakan lukta riktigt gott här borta! Ha det gött!

ps. Haha, mina kompisar från skidlaget har fått upp ögonen för google translate, just nu sitter vi och har ett facebook samtal på svenska, haha <3

boorinng

Trott tjej sitter i skolans bibliotek och forsoker fordriva tiden. Om 20 minuter far jag ga hem. Maste saga, att jag saknar open campus (som de kallar det har), att kunna ga nan annan stans for lunch, kunna ga hem lite nar man vill eller ha mer frihet overhuvud taget. Nu behover man ett pass bara man ska ga ut till sin bil pa parkeringen. Men det ar sa det ar... Sa anledningen till att jag sitter har ar for att jag har creativ clothing och jag ar klar. Saa, det ar inte sa mycket for mig att gora och jag alldeles for trott for att borja plugg till mina prov imorgon. Efter skolan ska jag ut och aka skidor, fast vi har typ ingen sno, men men.. sen ska jag mota upp Maja och vi ska leta efter promdresses. Det ser jag fram emot! Nej, nu ska jag gora nat annat!

the sun is shining

Så vad jag har hört har ni fått vinter hemma igen. För vår del så är det vår i luften. Från igår till idag har det smält säkert två decimeter och det gör mig väldigt glad! Blir alldeles pirrig i kroppen haha, nej men allting känns lättare med lite D-vitamin ;) Jag hoppas att allt försvinner nu. Jag vill inte att det ska försvinna för då kan vi inte åka skidor, men det här är sista veckan på skidor :O Så jag hoppas att det försvinner med en gång, och inte kommer tillbaka, för det är bara jobbigt. Älskar att kunna använda min skinnjacka igen och glida runt i converse med solbrillor! Älskar våren!


Glad alla hjärtans dag <3

Hoppas ni alla därute har haft en bra alla hjärtans dag. Min har gått från att vara trist, till tristare, till ybertrist och sen blev den lite bättre när jag fick i mig lite socker och sen blev den bra igen ;) Just nu sitter jag och kollar på min favorit film i alla kategorier, Chasing Liberty, samt har ett svenskt sms samtal med Jake, det är ganska roligt :P Idag har jag vart i skolan och det sög, som vanligt. Just nu tycker jag att skolan är det absolut tråkigaste som finns. Mitt schema är helt okej, men det är typ 15åringar i alla mina klasser och jag är så trött på dem. Sen ser jag knappt Maja eller Emma nånting heller, Maja ser jag typ 5 minuter om dagen och Emma har jag visserligen lunch med men jag skulle hellre ha en klass med dem. Jag är hungrig hela tiden för min lunch är för tidig och ryggen gör ont av att sitta still hela dagen. Usch vad jag klagar, men så är det. Det är så jag känner med hela skolgrejen... öööhhh.
Jaja, eftermiddagen var mysig i alla fall. Gick ut och åt middag med skidtjejerna Mary, Maggie och Emma på en mysig liten restaurang downtown. Sen kom jag hem och proppade i mig lite choklad så nu är jag alldeles för mätt, men livet är gott, för jag sitter i en skön fåtölj och tittar på bästa filmen. Åhh så romantiskt. Haha.








bilder från helgen med bästa laget


State

Heeejlåå!
Det har blivit väldigt dåligt med uppdatering på sista tiden, jaja. Jag kom hem från Wasua för att litet tag sen från stats mästerskapen. Det gick väldigt bra för mig, jag kom totalt 81 av 153, det kanske inte låter så jättemycket, men det är med de bästa tjejerna från hela Wisconsin som har åkt skidor i flera år. Jag är jättenöjd och hade två grymma race! Hela helgen har varit bra, trevligt sällskap och mycket skratt! Nu ska jag snart bege mig på bio med Maja, vi ska se Justin Biebers nya film! Yehoo! Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Vi hörs senare!



spandex

Satan också! Åt nyss pizza till middag och lyckas bränna, inte munnen utan halsen, så nu så fort jag sväljer känns det som om något är ivägen. :( Hur som helst, här har ni en bild på buffen som är i samma material som våra tights.


Sometimes.... I just wanna rip her head off


Överreagera inte nu. Jag mår bra, men jag behöver ventilera lite och den här sången säger mycket om hur jag känner.


Superbowl

Jag måste ju berätta för er om Superbowl! Det var en riktigt bra match, Packers började med att göra två touchdowns och ledde med 14-0. Sen började Steelers knapa in lite och det började bli jämt. I fjärde kvartsleken så var det så jämt som 23-25 timm Packers. Jag kunde inte kolla, det var så spännande! Men så, med en minut kvar så lyckas Packers göra nånting (jag förstod inte riktigt det, alla började bara skrika) och helt plötsligt hade vi vunnit Superbowl. Det var riktigt coolt! Tycker det känns så coolt att jag sitter här i Green Bay, staden med världens (ja, de blir världsmästare, men det är ju för att inget annat land spelar den här sporten...) bästa amerikanska fotbolls lag, med hemarenan tre minuter ifrån mitt hus.

Självklart är det mycket snack om football just nu, men folk pratar nästan lika mycket om Christina Aguilera som glömde bort texten på nationalsången och om alla reklamer. Hela tiden jag har varit här så har jag fått höra, vänta till Superbowl, då kommer du få se jättemånga bra reklamer! Och det stämde, de var roliga och välgjorda. Tydligen får de betala typ 10 miljoner dollar för en liten snutt under superbowl....

Igår var det nästan ingen i skolan, jag tror jag hörde att det var ungefär 400 elever som var "sjuka". I min gympa klass var vi sex styckna. Packers kom hem igår och de var alla på Lambeau för att hälsa dem välkomna. Många var nog aningen bakis också. Idag trodde jag att det skulle vara ännu färre som skulle vara i skolan, men det var inte så farligt. Men lite tomt var det ju såklart. På radion pratar man om det, på tv visar de om och om igen highlights från matchen osv. This is America, and football is life


Trött chey

Hej!
Hur mår ni? Jag är trött, men annars är det bra. Idag hade jag halvdag i skolan, det var Packers cermoni i staden så vi fick ledigt. Det var skönt, Dave plockade upp mig så åkte vi till Red Robin och åt lucnh. Gott var det, men kanske inte det smartaste eftersom att jag var där och åt middag igår, ooops.. hehe. Träningen idag gick seeegt. Jag var så trött att jag nästan somnade på skidorna, det var svårt att hålla ögonen öppna. Så jag skippade gymmet efteråt och drog hem istället. Nu har jag ägnat 1&½ timme till att plocka upp i mitt rum, bara för att upptäcka hur snuskigt mycket damm det är överallt. Få se om jag orkar dra fram dammsugaren eller inte, om en halvtimme börjar Hellcats så då slänger jag mig framför tv:n. Nej, nu ska jag nog fortsätta min städning!
Må gått människor! haha..


GREEEEN BAAAAY PACKERS! <33

WE JUST FREEAKIN WON THE SUPERBOWL!!!!!!


på språng

Hej!
Jag sitter och väntar på att bli upplockad av mina vänner, så ska vi iväg och se på bio tror jag. Som jag sa tidigare har jag ju varit iväg och sytt spandex idag, tyget såg först jättefult ut, men när de var klara så blev de ascoola! Grejen är att de ska väcka uppmärksamhet och vara roliga, inte direkt snygga och det är de verkligen, fast jag älskar dem! Jag tog inga bilder idag, men jag ska försöka ta en på måndag så ni får se dem! Sen på fredag är det showtime!
Nej nu ska jag ge mig av!


lördags morgon

God morgon! Jag sitter och väntar på att Isa ska logga in på skype, för vi har en dejt haha. Annars så har jag precis vaknat för en timme sen typ och nu sitter jag och lyssnar på Enrique Iglesias Tonight I'm Loving You. Jag har gjort en spellista på spotify med all musik som jag kommer minnas USA med. Den är ganska grym faktiskt, ta en titt, om ni vill höra vad vi lyssnar på i de förenta staterna. Här  kan ni spana in den! Idag är det en lugn och slapp dag som står på schemat och jag är taggad! Vid ett ska jag iväg och sy spandex/tights med skidlaget som vi ska ha på oss näst helg för STATE, sen ska jag iväg på ettårs kalas ochsenare är planen att gå och bowla med några vänner, riktigt najs helt enkelt. Hoppas ni har en bra lördag så hörs vi senare!
Hahah bild på mig och Maja från igår!


ski pics










I'm fast like a cobra, don't mess with me

Åhh jag har haft en sån bra kväll! Var på hockey match med Maja och Emma, herregud vad jag skrattade hela kvällen lång! Knights vann med 3-0 vilket var grymt, men det var att spana in snygga killar, se slagsmål på isen och ta helt störda bilder som gjorde kvällen så bra. Och såklart mina favoritnorskar! Jag vet inte om jag har sagt det förut, men det finns 4 svenska killar som spelar för the knights. Hur som helst, Lynn hade arrangerat att vi fick träffa dem idag. Hehe, vi var så nervösa och fnittriga när vi träffade dem, men de var väldigt trevliga och snälla i alla fall. Det pinsamaste var ju att jag inte ens klarade av att prata svenska med dem. Det lät som om jag var från Finland eller så, jättekonstigt! Det är så obekvämt att prata svenska just nu, ärligt talat så är det svårt för mig att skriva det här, engelska går helt enkelt så mycket bättre! Pinsamt men samtidigt lite coolt kanske...


haha, spana in mitt smajl haha ;)

slagsmål



it's aaaaaaa Packattack!!!


Det här har jag ju helt glömt bort att tala om för er att The Packers är i Superbowl!!! Ni har väl antagligen ingen som helst aning om vad det är, men då ska jag tala om för er att det är en riktigt stor grej. (Vi pratar amerikansk fotboll här förresten!) Nej, men varje lag spelar några matcher och sen blir det semifinal och så tillslut är det finalen, alltså superbowl. Det är det som Packers är i nu! Det är riktigt stort och coolt, alla har lite packerfeber, låtar som den över spelas på radion, tidningar, kläder säljs som aldrig förr och allt sånt. Det är riktigt coolt att de är så duktiga! Så på söndag kommer jag att sitta bänkad framför tv:n och hejja på det bästa laget! Hahah


Conference meet

Idag var dagen för conference. Åhhhhh!!! Det gick såååååå braaa!!! :D :D Jag kände mig så sjukt bra och det var verkligen ett grymt race för mig. Det började med att jag passerade en tjej från mitt lag som alltid är liiiite före mig och jag gick om henne och drog ifrån ganska mycket. Sen vet jag inte, det kändes bara så bra. Det var ett kombinerat race, alltså var vi tvugna att byta skidor halvvägs och det gick också jättebra. Det känns riktigt skönt och så grymt! Mary Jo och Dave var där och tog en massa bra bilder så när jag får dem så ska ni få se dem! Tänkte bara berätta det! Nu ska jag hoppa in i duschen!

1 februari

Herregud vad tiden går snabbt! Det är galet, det känns som om det ver typ en vecka sen det var nyår!


lalalaaallaaaa

Snowdays. Ni kanske har hört talas om dem? Det har i alla fall jag, från alla elever på AHS som klagar på att vi ALDRIG får någon!!!! Ni förstår, ibland ställer de in skolan för att det är för mycket snö, och ajg tycker det skulle vara ganska coolt. Jag har egentligen inget emot skolan just nu, men att sova lite extra eller få ett prov uppskjutet skulle inte vara helt fel. Jaja, vem orkar bry sig om såna småsaker. Det är i alla fall nästan snöstorm här utanför och jag ahr just kommit hem ifrån träningen. Det var inte så jobbigt idag, bara stafetter och det gick snabbt. På torsdag är det ju conferance och då är det kombi race, alltså både skate och classic sån efter 4 km ska vi byta skidor. Det blir vad vi ska träna på imorgon så det blir lugtn också! Nu ska jag se till att göra lite läxor och sen ska jag kolla runt lite på prom klänningar- det finns sååååååå många fina!!!

31 januari

Tjenamors!
Hoppas ni har haft en bra måndag. Jag har tagit det väldigt lugnt, jag skippade gymmet och drog och shoppade istället (duktigt... -.-). Det var kul att vara med Maja igen, jag har knappt sett tjejen på några veckor så det var på tiden. Två rosa slappa linnen t-shirtar fick komma med mig hem, jag är så trött på allt grått och svart i min garderob just nu så det blir fint. Mitt rum ser ut som en bomb har slagit ner här, jag har fortfarande inte packat upp från Houghton och det är bara rörigt. Houghton var för övrig väldigt kul, men det gick inte så jättebra för mig i mina race, det var tugnt och ganska segt, men men.. På torsdag har vi conferance, vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det är speciellt i alla fall, och nästa helg är det state championships, vilket kommer bli riktigt coolt! Nej, nu ska jag gå och förberada mig inför morgondagen! Vi hörs!

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHH.... det går inte att ladda upp några bilder så ni får helt enkelt leva utan att se mitt vackra face.

RSS 2.0