Ladies And gentlemen... Amanda's weekend

Känns som om det var ett tag sen jag bloggade. Skulle ju kunna säga att jag varit alltför upptagen men det skulle vara en lögn. Men tat' lugnt, jag ska uppdatera er ;)

I Fredags så hade jag track meet, och den här gången fick jag faktiskt springa. Herregud vilket bra meet det var, personal records i båda mina individuella grenar (stafetten var ju en annan visa) och det var bara jättekul! Efteråt gick jag och Emma ner till Starbucks och fikade lite innan Maggie hämtade upp oss och körde oss till Mikes hus (så sjukt fint hus!!). Det här var då med skidlaget, vi hade alla bestämt att vi skulle hänga. ELLER, faktum är att jag inte hade fått nån inbjudan annat än att Emma hade sagt att vi kanske ska hänga tillsammans fyra dagar tidigare. Sen hade alla andra fått inbjudningar på facebook och jag ba; Jaha, schysst, men det var väl bara ett misstag! Hur som helst, väl där så går jag på toan, och precis innnan jag ska gå in dit springer Ben och tar något som han gömmer för mig. Jag (med min smarta hjärna) tänker, jaha snodde han toapappret nu eller? Men det gjorde han inte så jag går in där. När jag kommer ut igen så är alla lamporna släckta och de har en tårta med mitt namn och en massa ljus på, så sjunger de Happy Birthday för mig! Åhhhhh fina vänner!!! Så gulligt gjort av dem, hela kvällen var typ mitt "överrasknings" party, även fast vi alla sloknade i soffan och kollade på William och Kates bröllop. Men det var jättekul coh gulligt! Det värmer så mycket!

I lördags träffade jag Maja i the mall och vi gick runt där i ungefär tjugo minuter (men det var tillräckligt lång tid för mig att köpa mina RayBans!!) innan vi gick över till McDonalds. Hahaha! När vi kommer in där så ser jag att det är två mörkhyade killar (tänk er Snoop Dog & Sean Kingston) som glodde ögonen ur sig. Jag sa till Maja att vi skulle sätta oss på andra sidan men nej då... hon sätter sig såklart två bord där ifrån, och med ryggen emot så att jag ser dem. Schysst, verkligen! Hur som helst, de fortsätter att glo och sen ska de resa sig upp, då kommer Snoop Dog upp till oss och säger; "Hey girls, so we are this band and we are coming out with this new CD tomorrow and you guys should realy look it up. Here is my name so you can add me on facebook and then write on my wall what you think." Hahahaha! Jag dör!!! Vilken jävla raggningsreplik! Vi kollade faktiskt upp honom, och de hade faktiskt ett band, men inte la vi till honom eller så, nej nej! Haha! Sen träffade vi Emma och vi gick och såg Prom på bio, ganska töntig film men lättsmält.

Sen igår då, söndag alltså så låg jag mest i sängen och stirrade på datorskärmen och var arg på min engelska lärare som gett mig världens jobbigaste uppsats att skriva. Inte okej. Sen gick jag och kollade på tv. Och försökte skriva mer. Det gick inte så bra. Väldigt produktiv söndag alltså! Fast det var ändå en grym dag för nu har jag och mina kompisar bokat Greklands resa!!! Ska bli så galet kul!!

Sen har vi ju idag som har som vilken måndag som helst, jag somnade alldeles försent så jag var på dåligt humör. Det ända som kändes lite kul var spanska för jag förstod mig faktiskt på gramatiken haha och i bilden så gjorde vi egentligen ingenting. Nu ska jag gå och duscha och sen gå och lägga mig. Imorgon har jag ett meet igen så det ska bli kul och jag hoppas på bra väder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0