Amanda Löparen

Hej!
Det känns som om det var hur länge som helst sen jag bloggade. Det kanske det var också, jag vet faktiskt inte. Igår var jag i alla fall på halloween fest med EF, och ja...det var riktigt tråkigt. Alla lampor var tända, inge läskig musik och det var bara ganska segt. Det var i alla fall kul att var uppklädd till en pumpa.

Idag har jag varit väldigt duktigt, jag har sprunigt, det var ett race, vad man nu kan kalla det på svenska, ett lopp? Ja det är nog rätt, jag sprang 5 km och gjorde det på 34 min vilket jag tycker är en väldigt bra tid faktist. Det var heller inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara, så det var kul. Det var med skidlaget så det var typ vi som organiserade det hela tror jag. Nu har jag vart hemma en liten stund och gjort klart mina läxor, eller ja i alla fall den som var mest brådskande och jobbigast. Om en timme är det dags att åka igen för då ska vi plocka upp Emma och åka vidare till gymmet. Ingen vila här inte, så det här blir verkligen en riktig workout dag för mig, men jag gillar det! Nu ska jag hoppa in o duschen och äta lite tror jag! Vi hörs senare!


Min startlapp!


Paranormal activity

Såå nu ær jag hemma igen efter bion. Paranormal activity var bra, den var bra, læskig sjælvklart men inte så farlig som jag trodde att den skulle vara. Både Emma och Maja var vældigt uppjagade och diskuterade filmen efteråt. Jag vet inte, før mig, jag kænner att jag helt enkelt ær bættre utan att førsøka hitta en løsning och førstå mig på allt sånt. Før det førsta ær det en film, men också, jag vet att vissa mænniskor har upplvet saker, men jag har sjælv inte gjort det och vill heller inte, så jag væljer helt enkelt att inte tro på det hela. Sjælvklart blir jag rædd och kan enkelt skræmma upp mig sjælv, men jag vet inte, jag kan bara inte se att det inte skulle finnas någon førklaring till det hela. Att førklara varfør jag inte tror på det hær ær ungefær lika svårt som att førklara varfør man gør det, men jag behøvde bara få ut det. Jag respekterar folk som tror på det, men jag kan bara inte få till det i min hjærna. I alla fall, ni som gillar bra skræckfilmer, gå och se paranormal activity, den var bra. Riktigt bra. Nu ska jag nog sova kæra vænner!

girls night out

Nu blire tjejkvæll med mina favoriter Maja och Emma! Red Robin och Paranormal activity 2 står på schemat! Jag kommer antagligen skita i brallan! Nej, men kul ska det bli! Nu ska vi dra! Vi hørs nån annan gång! 

Fråga:

Från Nils 

Vad jag har fattat så är du 92a, stämmer det? :)
Iaf så undrar jag ifall du är då ett år äldre än den äldsta klassen på high school elelr hur är det? Själv ska jag åka dit nästa år och funderar ifall jag kommer vara äldre än alla på skolan eller hur det är...


Svar: Hej, nej jag är 93a.
Hur som helst, på Ashwaubenon, och jag tror även i resten av landet men är inte 100, så delar de inte upp årskurserna efter vilket år du är född utan när på året du är född. Jag är junior och går med 93or och 94or och seniors är 92or och 93or. Jag tror inte du behöver oroa dig för att vara äldst, ålder spelar inte så stor roll på high school, folk blandar sig väldigt mycket i alla fall och det finns alltid de som stannar kvar ett extra år.

pumpkin-time

Så, jag har varit väldigt duktig och karvat ut en pumpa. Första gången och ja.. det var väldigt äckligt, men ganska kul. Det luktade inte så gott, men vad gör man inte? Min första pumpa jag någonsin karvat ut blev en traditionell one, trekants ögon och trekants mun! Nu står den utanför huset och lyser fint!




Hej jag kan prata norska


Såhär bra låter det när jag pratar norska! Hahaha!


sovmorgon

Godmorgon! Jag vaknade upp för typ 20 minuter och det är så skönt, jag tror inte att jag har sovit så här länge...på länge. Det luktar jättegodd i huset för Mary Jo håller på att baka pumpkin bread, vilket är jättegott, det smakar typ pepparkakor. Idag har jag inte mycket på schemat, Maja kommer över senare och ska sova här för Lynn och Mark ska bort. Sen har jag skidträning nån gång också, ingen riktig aning om när eller hur jag ska ta mig dit, men det löser sig nog! Tror nog att jag ska passa på att skypa med lite vänner också. Sen har jag ett arbete som jag verkligen måste ta tag i och göra klart. Så det är lite att göra men det är lugnt! Nu ska jag nog gå och äta lite frukost!

ps. Ska försöka få upp en video här senare :)

Halloween kostym

Mahahaha jag är grymt nöjd med min halloween kostym! Precis vad jag letade efter!



onsdag=helg!

Hej!
Idag var en riktigt skön dag. För en gångs skull så glömde jag inte bort färg-dagen, idag skulle man ha på sig rött för att protestera mot droger, duktigt! Public speaking var nog roligast idag, vi körde en lek, fyra personer sitter på stolar som om det sitter i en bil och sen så den som sitter på höger sida i baksätet bestämmer vad man gör. Alla måste följa den personen och interagera likadant. T.ex. Maja klev in och började skrika på norska, vilket var dö-kul för en kille, Joe, han gick verkligen in för det! Haha! Jag gick in och börjde mig fram och "kollade" mig själv i spegeln och snackade om hur snygg jag var. Jag fick tilloch med applåder för den! :P Resten av lektionerna gjorde vi typ ingenting på, väldigt skönt! Slutade sen vid 11.30 och då åkte jag med Maja hem för att bege mig ut på roadtrip med henne, Lynn, Francis, Jennifer, Kurt och Jo Ann. Vi åkte ut till Keewaune för att kolla på vågorna. Fast vi gick inte ens ur bilen för det var så kallt ute. Men det var kul att se staden, den är väldigt liten men mysig. Det var kul att åka bil med Francis också, hon är en liten bebis, eller vad man nu är när man är 6 månader, som Lynn passar om dagarna och hon är jättesöt! Nu är jag hemma och ska snart äta och efter det ska jag bege mig ut på jakt efter en halloween kostym, haha jag har ingen aning om vad jag ska va! Senare ska vi karva pumpor, vilket jag har ingen aning om hur man gör men det går nog bra hoppas jag!


102710

Hej! Här är det värsta stormen! Vaknade upp till spöregn och så har det typ fortsatt hela dagen, det blåser som sjutton också. Kayla skjutsade oss till skidträningen och hon kunde inte ens köra rakt för det blåste så mycket. Och hon har en riktig mega bil, så det var galet! Ikväll är det football match, men jag känner inte riktigt för det, det är alldeles för kallt för mig ikväll. Så nu sitter jag bänkad framför tv:n och tittar på Glee. Skidträningen var som väntat galet jobbig. Sprang upp för massa backar och det var sjuukt jobbigt! Men det var faktiskt ganska kul och alla är jättetrevliga! Jag kommer var i sjukt bra form när allt det här är över! Sweet! Idag fick jag förresten min tenns "funktions" tröja. Jag kan visa en bild på den sen, den var grym att springa i idag! Nej, nu ska jag fortsätta se på Glee.

God natt!

Idag hade jag på mig min nya tröja från Forever21, giganorm polokrage, jag gillar! Det var väldigt skönt att inte behöva frysa, haha. Något som jag blev galet irriterad på idag var min engelska vikarie och hjälpläraren. Hjälpläraren är alltid med och en riktig liten surtant. För det första så kan hon inte riktigt sina saker, hon frågar typ alltid min lärare om saker, för det andra när Mrs. Bassindale (min lärare) inte är där så tror hon att hon får bossa. Så blir hon riktigt skitsur när vi inte lyssnar på henne och vet ni vad hon använder för "hot". "Jag tänker raportera det här till Mrs.Bassindale och då kommer det bli konsekvenser för er!" Vad tror hon, att det ska hjälpa? Så står hon och skriker hela tiden, det är svårare att jobba med henne som står och gapar hela tiden än det är med folk som pratar. Och vikarien, ja hon har tydligen aldrig hört talats om att prata med småbokstäver, för hon verkligen vrålar. Jag lovar, jag kommer ha hörselskador. Men over all, det var en bra dag. Jag har motivation eftersom att det nu bara är en och en halv dag kvar i skolan och sen är det leeeeeedigt som gäller! Nej, nu väntar sängen, förhoppningsvis kan jag få lite sömn i natt.

Just det, imorgon börjar mitt boot camp. Fem dagars träning i veckan för längdskidor. Men jag är ändå fett pepp! Önska mig lycka till!


bild från vår photoshoot


Ny kamera?

Min kamera i all ära, den har hängt med ett tag nu, men jag är sugen på att köpa en ny nu. Jag ser skillnaden på Majas bilder, de är mycket skarpare och färgerna är mer lysande. Den jag har kollat på är Cannon Power Shot, verkar bra!

9766919 Larger Front


Frågor

Från Bella:
Ska du åka skidor?

Sv: Ja, jag ska gå med i längdskidslaget här. Mest gör jag det för att det verkar kul, jag blir uttråkad när jag inte har en sport att göra efter skolan coh det är grymt bra träning, men det ska bli kul att lära sig också, för ärligt talat är jag inte särskilt bra på längdskidor, nej :)

Från Siri:
Hejhej!
Hoppas du mår bra! Btw, hur var första skoldagen? ;) :D

Sv: Gud det känns som det var jättelänge sen! Jag var väl nervös första dagen, men var väldigt glad att jag hade Maja i min första klass så jag slapp vara själv. Den flöt på utan större missöden, men jag kände mig väldigt vilsen. De har ju ett väldigt annorlunda skolsystem och jag kommer ihåg att jag tänkte, gud vad gör dem? Varför lämnar de inte klassrummet? När alla väntar på klockan. Första dagen var ändå cool och väldigt spännande, den gick vädigt snabbt också. Här kan du läsa om hur jag kände innan jag gick till skolan. Det finns ett annat inlägg också, men min dator vill inte samarbeta just nu!

24 oktober

Så jag går ut i köket och vad hittar jag? En halv tårta till mig! Idag fyller jag 17 och ett halvt, så min familjen har gjort en halv chokladtårta till mig. Hur gulligt som helst!






tell me what you want to hear

Söndag morgon. Eller ja, det beror väl på hur man ser det antar jag. Jag vaknade nog vid 8-9 tiden tror jag, men gik inte upp förns nu. Jag sov hos Maja i natt, för idag så skajag skypa med hennes föräldrar. Vi har en roast i publ. speaking och då är ett av kriterierna att man pratar med föräldrarna. Sen vet jag inte vad jag ska göra, antaglien skriva talet så jag vet vad jag ska göra. Ska se till att laga pasta sallad också som jag kan ta med som lunch.

Gårdagen spenderades inte i appleton, eller ja det gjorde den faktiskt. Vi åkte inte och shoppade, men vi åkte till en restaurang där nere och åt med, tillsammans med Maja, Lynn, Matthew, Jennifer och Kathy. Sen blev det faktiskt lite shopping också, hehe bra minne man har! Köpte en stor stickad tröja från Forever21 och en tshirt med stjärnor.


igår kväll


lördag noon

Hej! Jag har haft en riktigt lugn morgon. Snackat med mamma och pappa, duschat och sen städat. Jag gick och la mig igår kväll typ vid ett och vaknade vid 7, det är 6 timmar! Men jag är inte särskilt trött, fast jag blev det nu, bara för att jag börja prata om det :P Ska nu sätta på en film och ta det ännu lite mer lugnt! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, förutom hockey då. Imorgon tror jag att vi åker till appleton och shoppar, vi får se. Jag har skidgrejen imorgon, men vet inte om det kommer gå, för jag måste skypa med Majas mamma imorgon för en grej i skolan och hon kan bara samma tid som skidgrejen är. Vi får se, om det blir så att jag inte kan gå så är det ju ändå okej för på tisdag är det dags för springning. Nu ska jag titta på film!

Easy A

Hej. Nu är jag hemma igen. Vi såg Easy A, jag vet inte varför, men jag har verkligen inte känt för att se den filmen, den har helt enkelt bara känts tråkig. Men nej då, om ni inte har sett den (eller om den inte visas hemma, never mind), se den! Soo sweet! Verkligen! Helt klart värt pengarna! Har också kommit fram till att när det inte är football games på fredagar så är bion helt klart the place to be! Det var många där! Innan bion spenderade vi en liten stund i köpcentret, jag hittade ett par gympabyxor, en mössa, ett läppglans och nagellack. Jag har fått en förkärlek till sport kläder. Vem skulle ha trott det va? Vill köpa en cool fleece, en jacka och lite annat. Naaajs! Hur som, imorgon har jag inte mycket på schemat annat än hockey. Ska med Maja och co på college hockey! Ska bli kul, inte för att jag kan nåt men ändå! Nu tänker jag hitta nån film att kolla på eller nåt! Hoppas ni sover gott alla ni andra så hörs vi imorgon!


I min nya EF tröja!


221010

Kom hem från skolan för några minuter sen. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra för att vara ärlig. Städa mitt rum är kanske en bra idé... men sen orkar jag inte :P Tror att jag ska träffa Maja senare och antagligen går vi och sen en film. Paranormal activity 2 nämndes men ärligt talat vet jag itne om jag vågar se den, haha fegis! Nej, jag vet faktiskt inte vad man ska hitta på nu... Jaja. Skolan var helt okej, jag och Maja hade en väldigt intressant debatt med en kille och en tjej i Publ. Speaking imorse, ang. att vara gay. Det var väldigt kul faktiskt. Förutom det så gjorde jag inte särskilt mycket mer på den lektionen. Faktiskt, jag har inte gjort mycket på någon av mina lektioner idag, förutom bild, när vi måste sitta i korridoren och rita av hörn och vinklar. Mycket spännande alltså. Det märks att det är fredag, och nästa vecka är det halv-vecka, ska bli galet skönt! Nej ni, nu ska jag nog hitta på nåt.


wonderful thursday

Herregud vilken bra dag! Jag är på så galet bra humör! Vaknade upp till ett mejl från mamma med goda nyheter. Kom till skolan och mötte mina tjejer, snackade lite och skrattade lite. I Public speaking var det galet nära ett skrattanfall, och värre mot någon. Ska inte nämna några namn här då, men den här personen han skulle läsa sin dikt för oss och kunde inte riktigt hela dikten. Istället så använder han sig av total roliga tonarter, ena sekunden skriker han och andra viskar han typ. Haha det var kul! I engelskan så hade vi också tal, och herregud! Jag är så imponerad av alla dessa sophmores som läser upp sitt liv och allt som vart svårt men hur de lyckats gå vidare, jag är så imponerad! En killer idag, OMG! Jag satt nästan och skakade, det var såå coolt! Han är hur cool som helst och både jag och Emma var typ påväg att börja gråta! Hann inte få en chans att säga nåt till honom men imorgon måste jag säga nånting, herregud så bra det var! Skakig som jag var gick jag till 4th hour, som alltid är roligt! Komplimanger och killar som både ger mig sina böcker och bär tillbaka dem, livet är ju bra härligt!

Planen var att efter skolan skulle jag och Maja dra en sväng till gymmet, men ärligt talat var vi allt för hungriga för att dra dit så vi åkte hem till henne och åt wraps istället, mycket bättre! Lite senare åkte vi och kollade på fotboll, åter igen, riktig fotboll, inte amerikansk fotboll. Ni skulle ha sett mig, jag skulle lätt ha platsat i AIKs hejarklack/supporter, skrek halsen av mig. Jag var galet kall, men kul var det, och trots att vi förlora var det väldigt kul att se! Den här dagen har helt enkelt varit bäst och jag har liksom inte kunnat sluta le. Look forward to the next one! <3


photo by maja


wednesday, the middle of the week

Hej!
Idag har det inte hänt särskilt mycket. Efter skolan åkte jag och Emma hem till Maja för att kolla på livet är underbart. Fin film, men jag gillar slutet myycket mycket mer, eller ja inte hur det blir men storyn. Idag var det purple day på skolan för man skulle stödja alla som blivit mobbade och framför allt homosexuella som blir mobbade. Självklart glömmer jag helt bort detta så inget lila har jag på mig, ingen protest eller så. Några roliga saker har ändå hänt idag, Selsté och Alicia i bild har lovat att de ska köpa en orm åt mig och lägga i min väska. Det värsta är att jag tror att de kan vara seriösa och då tror jag verkligen att jag svimmar! Jag har fått höra att jag "lookin good today", vilket är mycket trevlig att höra :P Förutom det har jag blvit livrädd när vi var ensamma hemma hos Maja och fågeln i hennes hus börjar röra på sig. Jag springer ner till Emma och Maja, som ligger på golvet av nån anledning, och kastar mig ner på golvet bakom dem och typ gömmer mig. Lyckat, haha!  Jaja, imorgon ska jag gå på fotboll, och då snackar vi soccer alltså, ska bli kul jag är taggad på att göra nåt, men jag kommer nog frysa rumpan av mig, Wisconsin börjar bli kallt! 


Me and Emma


sååå freakin taggad!!

Jag är så taggad inför nordic skiing! Var just på ett möte med Dave, Emma och hennes v-pappa och det verkar såå kul! Jag har ingen aning om hur man gör men men... Coacherna är jättetrevliga, de andra i laget verkar också väldigt trevliga! Säsongen ser jättekul ut, massa roliga race och annat kul. Dessutom verkar det helt galet jobbigt! Det är träning 5 dagar i veckan, två dagar styrka, sen är det massa springing...herregud jag kommer döööö! Men som sagt, jag är ändå fett taggad!

Idag har det inte hänt så mycktet annat än att jag var i gymmet med Emma. Efter det åkte vi hem till mig och åt kötbullar med riktigt svensk gräddsås från IKEA: Mumma! Jag är väldigt sugen på att baka nåt, ska nog se till att baka kladdkaka i helgen eller så!

Nu; One three hill!


Choklad is my drug

Idag har jag kännt mig lite konstig. Ja, eller allt har bara kännts allmänt tugnt, hela dagen har det känts som jag gått och väntat på något men det händer inget. Inget har känts kul idag, var i gymmet, och det brukar oftast vara ganska kul, men jag hade ingen motivation idag. Så, jag åkte till Copps och köpte lite chokladnötter, det är sant faktiskt, glass och choklad får en att må bättre när man inte är på topp. Tro nu inte att jag mår dåligt. Det var bara inte en jättebra dag helt enkelt. Nu ska jag skriva ännu ett tal om mitt kära hemland. Puss!

Intro art

Hej! Har art just nu, men jag ar redan klar med min sa jag fordriver tiden pa datan istallet. Imorse forsov jag mig, lyckat, verkligen! Men jag hann i alla fall till skolan, jag var t.o.m. tidig! Maste saga att jag haller pa att frysa ihjal mig just nu, det ar helt galet vad det sak vara kallt inomhus! Helt arligt, Wisconsin ar inte lika kallt som Sverige, an sa lange i alla fall, men anledningen till att jag hela tiden ar kall ar for att de alskar air conditioning i skolan! Jag hatar det for helst vill jag ga runt i understall och tjocktrojor plus yllekldader, men nej da. Nog for att detta blir fallet ibalnd, men jag vill inte ha massa trakiga klader! Hur som helst, efter skolan drar vi till gymmet, och vill ni veta en sak? Jag har traningsverk! Antligen, haha jag har itne haft det pa hur lange som helst och jag har struntat i att stretcha for att se om det kanns nagot men det gor det inte och nu! Haha, lite konstigt men vada :P

Appropa konstigt, i public speaking maste jag memorera en dikt. Las och se om ni forstar meingen, jag gor det inte i alla fall!

A tree with flowers
Drowning away
Diving down to earth
Day and everyday

Some wise men never say
that the word will be ok
And they're to wise to think fast
Or to their beards shave

They once told me to brave
Wich is purly scientific
Somebody knocked on my door
And I asked "Who is it?"

But no one answered
So it's a wise men I suppose
It takes a white men
To prophezise - one of those

bambi på hal is

Rollerskiing var väldigt kul. Det var typ som att åka skridskor och jag kände mig ungefär lika stel som en pinne. Haha jag kände mig väldigt löjlig, armarna ut och ramlade typ hela tiden :O Jaja, det första jag lyckades göra var att vricka foten när vi värmde upp. Som tur var det ingen fara och jag kunde fortsätta springa. Problem nr. 2 mina dumma ben gör fortfarande piss ont när jag springer för länge så jag vet inte vad jag ska göra med det. Vi gjorde i alla fall en del övningar på mark innan vi satte på oss hjälmarna och drog ner för backen, nää I wish! Vi åkte runt på en parkering med våra små rullskidor och det var läbbigt. Det var också sjukt mycket jobbigare än jag trodde. Kommer ha träningsvärk i benen och rumpan! Sweet! Imorgon bär det av till gymmet också efter skolan så nu är jag verkligen på g! Go Amanda! Nu ska jag kolla på arga snickaren igen. Haha det är nog mitt absoluta svenska tv-program just nu!


the places you go

God morgon!
Jag har skypat klart med mamma och pappa precis. Ute skiner solen och det är galet fint väder! Hoppas på att det inte är kallt, för jag kommer åka runt på rullskidor i shorts, har inget annat än så länge! Jag är fett nervös ska jag säga er, tror nog att jag kommer bryta benen eller så! Idag är det tre månader sen jag satte mig på planet till Boston. Snabbt har det gått men det är en lång tid. Egentligen är det imorgon, men det är som advent, man måste fira det på en söndag liksom. Jag åkte den 18 men det var en söndag så jag tycker nog att det var idag. plus, jag har redan skrivit det på min facebook så det vore lite pinsamt att ändra sig! Jag vet inte vad mer jag ska göra idag, tror nog att jag ska tvätta alla mina kläder och sen ska jag väl chilla resten av dagen!


glada tjejer första dagen i USA!


today was a good day

Heeej! Det känns som om det var jättelänge sen jag bloggade men det är det ju egentligen inte. Idag har varit en väldigt aktiv dag. Började med att skypa med mina kära vänner! Det var väldigt roligt må jag säga! Efter det bar det gandska snabbt ner till köpcentret för att klippa håret. Mitt hår ser inte särskilt annorlunda ut, mittbena, långt men uppklipt nu i alla fall. Maja var cool och klippte lugg. Jag är nöjd dock, det är väldigt enkelt men jag sparar håret nu så får vi se vas som händer med det sen ;) Shoppade lite gjorde jag också, en klänning och en kjol som jag är väldigt nöjd med! Resten av dagen har spenderats med (Maja fortfarande såklart) Emma och Kayla, hennes värdsyster, vi hade en photoshoot, och bilderna blev helt grymt bra! Jag älskar dem! Sen drog vi vidare till Red Robin och sen bio. Vi såg Life as we know it. Jättebra film, tror nog att vi alla grät en del, vissa med än andra :P Imorgon är planen att ta det lugnt och skypa lite mer och sen ska jag göra nåt jag kommer dö av, jag ska åka rullskidor! Herregud! Jag kommer döööö! Anledningen till detta är att jag vil joina längdskidåknings laget och det är träning nu så :O Ahhh jag är så nervös! Haha, jaja! Vi hörs imorgon!


computer lab

Halllooo! Sitter i dator rummet, haha kommer inte pa namnet for det :P Anyway, har just letat upp lite poesi for publ. speaking, ska memorera en dikt och trot eller ej, jag hittade en svensk fast pa engelska. Coolt va :P Sitter har med Kourtney som inte forstar vad jag skriver sa jag oversatter allt for henne. Hon sager Hej!

vill du ta en fika med mig?

Tänkte på en lustig sak idag. Jag saknar att fika. Det finns inga mysiga caféer här som man bara kan sitta oh hänga några timmar. Det är synd. Jag gillar att fika! Mysfaktorn är liksom inte så hög när man sitter i en foodcourt i en amerikansk mall, haha.


workoutat


Hej alla goa och glada! Jag är hemma igen efter en effektiv workout. Det behövdes kan jag säga! Snart kommer jag bli fit for fight mina vänner! Vad mer har hänt idag då, åh jo, bröllop! Det var jättekul, fast övningen var roligare för då vara alla oseriösa, men det var verkligen kul! Mitt tal gick bra, jag var rätt så nervös när jag väl var på scenen men jag tror inte att det märktes. Engelskan idag gjorde mig riktigt förbannad. Jag har hållt på att skriva en outline, stödord, för ett tal i engelskan och hon är en sån galen perfektionist så det är inte sant! Igår var det att jag hade paranteser runt mina bokstäver, idag var det att de var tvugna att vara lite in skjutna. Herregud det tar kål på mig!! Sen blev jag ännu mer sur när hon helt plötsligt säger att vi har c-lunch (40 minuter senare) och inte vill säga varför. Hon ba; Ja, men lev ed det. Ni klarar det, ni är inte fem längre. Åhhhh. Jaja, annars än det var det en bra dag!

Imorgon ska jag vara lite modig och klippa håret, satsar på en mittbena och lite uppklippt. Ska bli skönt! Maja ska va här hela helgen också för Lynn och co åker till chicago för nån grej så.. På lördag så ska vi möta upp Emma och ha en photoshoot med henne ;)


Ar ju nastan kandis!

Hej! Jag ar kvar i skolan for Maja ville intervjua mig om tennis. Fick svara pa en massa fragor hur sasongen vart och vad jag tyckte om allt. Nu sitter jag och vantar pa att hon ska bli klar for jag ska hem med henne sen, min buss gick for typ en halvtimme sen. jag ar galet hungrig just nu, men jag har inga kontanter och jag har atit upp all min mat ocksa. Har inte allt for mycket laxor, en engelska outline som ar i princip klar, bara min larare ar sa petig att jag maste gora om den hela tiden, sen har ajg lite glosor och sen maste jag plugga in mitt tal for imorgon!

Imorgon ar det wedding day! Jag ar saa excited! Det kommer bli jattekul, public speaking tar helt klart priset for klassen med skonaste personerna. Kanns jattetrakigt att vi kommer byta lektioner om tva veckor! Nasta grej vi ska gora ar ocksa rolig, da ska vi ha en roast. Jag vill bli roastad! Haha! Nej nu ska jag se hur det gar for Maja. Internet i skolan ar inte sa kul, jag kommer inte at facebook eller hotmail for det ar blockat.


extreme home makeover

Här är lite bilder på hur mitt rum ser ut, före och efter.
Före:






Efter:







har Alvas kort på väggen! :D

så här såg min garderob ut när jag först kom hit:

så här ser den ut nu:


12:12 12 oktober

Svettig tjej här. Haha, spenderat en liten stund i gymmet idag, bra jobbat! Nu väntar jag på middag och sen ska jag ta och hoppa in i duschen. Skolan idag var inte direkt galet rolig, men helt okej. Jag dog inte, fast det var nära att jag gjorde det när Celeste från bild kom fram och kramade mig och nästan kväde mig! Jag har inga läxor heller vilket är grymt skönt, jag borde verkligen försöka städa mitt rum idag, det är saker överallt! Som vanligt ungefär men men ;)

Vet inte om ajg har berättat det, i så fall gör jag det igen. På torsdag i public speaking så ska vi ha ett bröllop. Alyssa och Joe ska "gifta" sig i aulan och alla ska ha varsin roll med att hålla tal, planera, fixa mat, video, you name it! Det är hur som helst väldigt seriöst och liksom på rikgti. Jag har reading 1, säger kanske inte så mycket men jag ska va en av de första som går fram, håller ett tal och läser en dikt. Jag är klar med mitt tal och så det är ganska bra, jag är nöjd! Maja ska va videopatrull så vi får se, kanske kommer det upp en snutt här efter torsdag!

Nej, nu vet jag verkligen inte vad mer jag ska säga!

helgens bilder

Här är lite bilder från helgen











Jag har just kollat på roomservice och arga snickaren, och sen efter det blev jag inspirerad så jag började googla hur man blir inredningsarktitekt och så, men det verkar vara jättesvårt. Jag ska verkligen bli det men jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Sen googlade jag hur man blir mäklare, men det är helt tjotakonstigt, de vill inte ens ge en ett ordentligt svar! Herregud! Funderar också på hur jag ska se till att skaffa mig ett jobb när jag kommer hem.
Jaja, nu ska jag tävtta lite och sen ska jag nog hoppa in i duschen!


hemma igen

Jag är ensam hemma. Och det är såå skönt! Inget personligt mot familjen, jag bara älskar att vara ensam hemma ibland. Kom hem för typ en timme eller så, känner mig väldigt ofräsch nu efter skogspromenader, fotboll och lövkrattning. Det var i alla fall kul, vi gjorde inte direkt något speciellt, sov midag varje dag, haha det var viktigt! Snackat och städat för nu åker vi inte upp till stugan nåt mer i år. Mary Jo och Dave borde komma snart och de har min väska med kamera och allt i den så bilder kommer upp när de kommer! Nu ska jag försöka göra musli! Vi hörs senare!


America just hit me. Well, Dave did.

Okej, så den där känslan jag hade innan jag åkte, ni vet, jag var super taggad och i mitt huvud så förstod jag till hundra procent att nu gäller det. Men i magen och i hjärtat, det klickade liksom inte. Jag fattade inte att nu var det verkligen dags. Folk sa till mig att du kommer inte fatta det förns du är där. Men vet ni vad, jag fattar det fortfarande inte. I tre månader har jag väntat på det där ögoblicket när allting faller på plats, men det kommer inte. Jag vet inte om det är en dålig sak eller en bra sak. Antar att det bara är ett faktum. Haha anledningen till rubriken, jag sa det här till Maja och Dave och då "slog" Dave mig lite på knät. Haha ;)

Hur som helst, jag har haft en jättemysig kväll med Emma och Maja. Vi åkte till Emmas hus med filmer och snacks, haha love it! Hennes hus är ascoolt och hennes hundar är supersöta! Den ena påminner mig väldigt mycket om Asta! Vi såg When in Rome, med Kristen Bell och Josh Duhamel. Den var riktigt bra faktiskt, både skrattade och nästan grät! Nu ska jag packa lite snabbt, för imorgon åker vi upp till stugan och vi åker typ kl.8.! Jaja, så det blir nog inte mer bloggning i helgen, men sen kommer jag tillbaka med massa nytt att snacka om. Typ.


7 oktober!

Hej. Ligger just nu i soffan och glor på hellcats. Idag har jag och Emma bakat chokladbollar! Mohaha, det smakade typ mjölkchoklad istället men det var väldigt gott, Dave tyckte om det så jag lärväl göra det igen! Sen åkte vi till walgreens för att hämta mina bilder, jag är lite sur dock för ibland så har de klippt av vissa saker så det suger, men det är ändå väldigt kul att ha en massa bilder. Köpte också en massa godis som jag inte ska äta. Idag har jag skrivit klart min uppsats om varför Sovjetunionen föll, vilket gjorde att jag bara ville köra in mitt huvud i datorn, så dålig kändes den. Sen har jag också skrivit om meningen med livet, mitt favoritämne. Absolut inte! Jag har fått tillbaka min kamera så nu ska det väl komma upp lite nya bilder förhoppningsvis!

Okej, jag känner att det här inlägget är totalt meningslöst men men...
Jaja, ha det bra så hörs vi!


foton!

Jag har skickat en massa bilder till walgreens för framkallning! Så nu ska jag fixa ett riktigt great fotoalbum! Ska försöka hitta ett fotoalbum snart så jag kan organisera det hela! Tänkte bara säga det!

Lite eftermiddags uppdatering

Hej! Kom hem en timme senare idag för jag hade möte med utbytesstudent-klubben. Det var inte särskilt kul direkt, men jag var mer sur för jag hade tänkt gå på prom-möte och planera det och möta massa folk men nej då. Jaja, igår kväll när jag låg i min säng och inte kunde sova så räknade jag dagarna som jag har varit här. Idag är det 81 dagar, det känns konstigt för å ena sidan känns det som jättelänge men å andra sidan känns det inte alls länge. Snart är det tre månader, det är knäppt. Jaja, här kommer lite saker som jag tänkt på under den här dagen.

  • Mitt hår var riktigt snyggt idag.
  • Jag hatar att mina händer blir gråa när jag fryser.
  • Om jag försöker minnas så kan jag mycket väl komma ihåg exakt hur det känns att öppna alla dörrar hemma.
  • Mitt rum är förgalet stökigt
  • Idag har jag hållt ett tal om att jag hatade Dear John, det var väl bara lite överdrivet men jag hade två minuter på mig att skriva det
  • Jag är inte världens största fan av tysk potatissallad...

Imorgon ska jag gå till main office och se om Alisa har lämnat in min kamera, annars kommer jag börja bli jobbig!


för tre år sen

Kollade igenom mina profilbilder på facebook det här är den absolut första och den som jag just nu. Lite skillnad kanske.
  

 
förresten, jag är sämst. Jag har tappat bort min telefon. Skit.
förresten nr.2, om ni vill se ännu mer bilder från homecoming så finns dem på facebook.


Homcoming dance

Får väl ta och berätta lite om dansen då. Vi började med att göra oss iordning hos Maja och sen åkte vi vidare till Emmas värdsysters kompis och fixade också lite igen och tog lite foton. Det var fotografering hela tiden och jag fick satans kramp i  kinderna ska jag säga. Hur som helst, jag var lite sur, för mina skor was killing me, min klänning var lite för stor och jag hade inte min kamera. Men det gick över ganska snabbt i alla fall och sen fick vi äta lite, fast vi var tvugna att ta en liten omväg till McDonalds för det fanns inget vi kunde äta där. Efter det skyndade vi vidare till Lambeau field (Green Bay packers hemarena) för att ta ännu mer bilder. Efter det åkte vi till skolan och dansade hela natten lång. Typ. De har ett väldigt intressant sätt att dansa amerikanarna... hur ska jag beskriva det. Dirty är nog det ända ord jag kan komma på. Jaja, kul var det i alla fall, fast jag hade nog lite feber. Jag struntade i efterfesten och åkte hem och sov istället. Imorse var jag glad att jag hade alvedon, men nu mår jag bra.


  


the day after..

homecoming var riktigt kul. Jag var dock inte på topp för jag hade feber men jag dansade på i alla fall. Jag lovar att berätta mer sen och förhoppningsvis lägga upp bilder men nu måste jag duscha. Vi hörs!

the day after..

homecoming var riktigt kul. Jag var dock inte på topp för jag hade feber men jag dansade på i alla fall. Jag lovar att berätta mer sen och förhoppningsvis lägga upp bilder men nu måste jag duscha. Vi hörs!

2 oktober

God morgon! Det är en vacker dag att bo i Wisconsin idag! Gårdagen var så rolig, jag var så taggad! Paraden var inte så speciell, blöt det regnade som sjutton, med det var ok, vi gick och kastade ut en massa godis och sen åt vi en massa godis också, mitt nya favorit godis är tootsie rolls! ;) Efter det åkte jag och Emma hem hit ett litet tag för vi var dygnsura och kalla. Vi värmde oss i alla fall lite grann och sen åkte vi tillbaka till skolan´för att kolla på matchen, där vi även mötte upp Maja. Det var askul faktiskt vi skrek våra halsar hesa och hejade på Jaguars trots att vi var kalla. Vann det gjorde vi också! Nu tänker jag ligga här med min dator ett litet tag till och sen ska jag väl gå upp och börja fixa mig. Jag måste få tag i min kamera som är på vift i en mercedes, råkade lägga den där när vi var i paraden, men Mamma och Pappa, ni kan vara lugna, jag vet vem det är och har pratat med tjejen så nu ska vi bara mötas upp nånstans! Vi hörs senare!

homecoming parade + game

Tjolahopp! Jag är hemma en liten stund nu, jag ska strax sticka iväg till cummunity centret här i krokarna, för jag ska vara med i homecoming paraden, jag vet inte riktigt vad det innebär, men jag ska väl typ vara glad och kasta godis i alla fall ;) Det ska bli väldigt kul och jag är pepp :D Senare blir det football mot Pulaski som vi ska vinna! Homecoming matchen är typ den största så det ska bli kul! I skolan idag var det peprally, haha det var kul, vi skrek ramsor, hade lite "lekar" och sen var det en teater, plus danser och cheerleaders. Det var coolt för alla satt med sin årsgrupp och sen skrek alla jättehögt, haha :p Nu måste jag göra mig iordning för allt, vet inte om jag kommer hem och det kommer bli skiiitkallt ikväll så det är bara att sätta på sig 14 lager kläder typ :) Imorgon blir också sjukt hektiskt typ, men det ska jag dra för er imorgon! Vi hörs och håll tummarna för Jaguars! :P



nu kör vi gubbar!!


RSS 2.0