haha jag gillar att blogga ;)

Det var jättelänge sen jag hade min förra blogg, men jag kommer ihåg att jag tyckte det var skitkul.
Just nu funderar jag på mycket praktiska grejer, t.ex. jag behöver fixa nytt pass, kontokort, kläder, presenter, visum och allt sånt praktiskt. Nu när jag fått min familj behöver jag ju inte oroa mig över det längre.

Jag är i full gång med mina förberedelser, jag måst lämna bort min häst Karminelle till en fodervärd eftersom att jag inte vill sälja ännu och mamma kan inte ta henne helt själv så det blir bäst med en fodervärd. Jag märker på informationen från EF att det närmar sig också, det är mycket mer innehållsrikt med fakta nu och det händer mycket på en och samma gång. Jag har mejlat mina värdföräldrar, men det är bara min värdpappa som har svarat men de verkar som väldigt trevliga människor som jag säkert kommer trivas bra hos, men jag märker redan nu, min engelska är inte särskilt stabil.

 Det gaaaaalet, om typ 80 dagar åker jag!!!! Det är inte alls långt kvar, å ena sidan kan jag inte vänta, men å andra så kommer jag att saknar så många här hemma, min familj och mina vänner. Jag BÄVAR för att behöva säga hej då till alla, usch.Bye for now


High school year 2010/2011

Hej jag heter Amanda
Till hösten åker jag över till andra sidan Atlanten för att bo i USA och gå på high school. Det har varit min dröm i säkert tre år snart! Helt sjukt att jag snart kommer vara där!!!!

I tisdags förra veckan så fick jag min placering, Mary Jo and David, med family mebers (vet inte riktigt vad det innebär) Kurt, som är tre år äldre än mig. De bor i Wisconsin Green Bay och jag ska gå på Ashwaubenon High School, det går ca 1000 elever där, vilket är stort för mig :P

Jag åker med EF, varför vet jag egentligen inte, men det har hela tiden varit den organisation som jag velat åka med och hade inte riktigt kunna tänka mig någon annan, inte för att jag kollade på någon annan så noga heller ;)

Jag kommer lägga upp lite alltmöjlig om mina tankar innan jag åker iväg på riktigt, så vi får väl se hur ofta det blir.

                                             


RSS 2.0