ensam hemma

Ensam hemma och jag har inte så mycket att göra. Mätt som bara den är jag efter en rörig middag på Red Robin, de glömde totalt bort oss. Vi fick ingen servitör, de råkade ge oss fel order och massa annat, så det slutade med att de gav oss tre extra tallrikar av vitlöks-pommes frites så vårt bord såg helt galet ut! Nu sitter jag med is på benen. Det är nästan helt olidligt just nu med benen, de gör så ont, min tränare blev nästan arg på mig idag för att jag är dålig på att isa dem. För övrig sitter jag och försöker komma på Majas födelsedagspresent,hon fyller 18 på fredag och jag vill ge henne något speciellt! Några idéer?

måndag....

Hej!
Min måndag har varit superseg. Jag sov 9 timmar i natt men det ända jag ville göra var att fortsätta sova. Hur som helst, det som är väldigt bra med idag är att jag har fått en ny telefon. Jag vet att jag verkligen inte förtjänar det efter att jag tappade bort deras förra, men nu hade de hittat en likadan som jag fick och det var verkligen jättesnällt! Fast jag måste säga att det känns väldigt skönt att slippa antenn-telefonen! Just nu sitter jag och kollar på how I met your mother samtidigt som jag kollar upp hur jag ska ha håret inför prom som är nu på lördag. Ska bli så roligt!

slapp lördag

Har precis kommit hem från köpcentret med Maja och Mary Jo, vi var och köpte skor till prom. Jag köpte ett par beiga pumps och sen ett strumpeband var man tvugen att ha också så det köpte jag också. Nu sitter vi och slappar i soffan och ser på beverly hills 90201, tar det lugtn helt enekelt. Väldigt skönt helt enkelt.

25mars

Hej!
Har precis kommit hem ifrån skolan. Riktigt skönt med fredag tycker jag, är helt galet trött så nu behöver jag helgen för att vila upp. Track meetet igår gick bra, i staffetten lyckades jag få oss diskvalificerade (oops) för att jag klev ur min bana 5 steg för tidigt innan man fick det, så ja... Men förutom det är jag ändå ganska nöjd för överlämningarna som jag aldrig nånsin gjort innan gick bra och så. Sen sprang jag också 200 vilket inte gick så jättebra, men men.. Hur som helst gjorde hela laget superbra ifrån sig, både tjejerna och killarna vann hela meetet över huvudtaget så det var coolt att vara med på det! Nu är det fredag och jag orkar inte göra nånting egentligen annat än att ligga i min säng och surfa runt. Är på dåligt humör och väldigt lättirriterad just nu, så jag håller mig undan istället. Just nu känner jag lite att tre månade är en lång tid och jag är väldigt trött på den här dumma snön. Jaja, alla ni andra som ligger i soffan, är ute och slår klackarna i taket eller sitter på en tom busshållplats, hoppas ni har en bra kväll!

onsdag

Har haft en superskön dag här hemma. Har testat lite frisyrer och smink inför prom, kollat på tv, och skottat lite snö. Sov till typ 10 imorse och hade det bara väldigt skönt helt enkelt! Snart kommer Maja över med chips och dipp så då blir det filmmys! Imorgon är det dags för track meet och jag är lite nervös, ska springa stafett och det har jag aldrig gjort förut så det är lite småläskigt, men det ska nog gå bra!


Snowday!!!!!

Yesyesyes!!!! Snowday imorgon! Sovmorgon och mys imorgon!

Ny uniform

 
Min tredje och sista uniform jag har på mig det här året, denna gång blir det Jaguars i full ära!


random

Vet ni hur jäkla jobbigt det är att vara konstant hungrig? Jag kan ju tala om att det är riktigt jobbigt. Tro nu inte att jag inte får någon mat här borta för så är inte fallet, men jag vaknade upp vrålhungrig imorse vilket typ aldig händer. Sen kunde jag aldrig riktigt fylla magen med mat så det har kännts som ett stort hål. Riktigt jobbigt. Slutade med att jag proppade i mig våfflor efter middagen men det hjälpte inte heller jättemycket så... Nej nu ska jag sova och hoppas att jag inte vaknar upp hungrig imorgon!


i have a new best friend- the ice bag

Skolan och track var brutal idag. Jag kunde inte sova igårkväll så jag somnade väl kanske runt ett, vilket betyder dryga 5 timmar sömn och jag behöver definitivt mer än så! Men jag masade mig i alla fall upp och lyckades komma i tid till skolan till och med. Track var jobbigt som vanligt men ändå helt okej, jag gillar laget och det kommer nog att bli kul. På torsdag har vi vårt första meet och jag tror att jag ska få springa då! Så nu sitter jag här med mina ispåsar på benen och axlarna, det har liksom kommit att bli lite av en rutin att komma hem och lägga is på benen. De gör fortfarande ont men jag är glad ändå att jag valde sprints istället för långdistans, för då hade de ömmat 100 gånger mer! Nu ska jag nog äta lite och göra klart mina läxor och se om jag kan komma i säng tidigt ikväll för jag är slut!

god kväll

Seg söndag. Har inte gjort nånting annat än att klippa lite papper och vara på datorn typ. Har lite smått ångest över skolan imorgon, känner inte för att pallra mig ur sängen klockan 6. Fast det får väl gå på något sätt antar jag. Så det blir skola och sen track efter det. Förhoppningsvis kommer jag inte att vara helt död efter måndagen, det hade ju varit kul, men man vet aldrig. Har i alla fall gjort klart min scrapbook, inte för att den var så himla svår egentligen, bara jobbig att göra. Förresten, jag har mindre än 100 dagar kvar i USA, hur jäkla sjukt är inte det egentligen? 97 för att vara exakt.

On the go to Lydia's

Pluggandet gav jag upp strax efter att jag bloggade. Det är ta mig tusan svårt att skriva femton små beskrvinginar på 2-4 meningar om barn som inte är en själv. Jaja, har bara en mening kvar och jag har vart och köpt papper så det kommer ordna sig! Nu ska jag hem till Lydia och ha ski-team kväll! Ska bli jättekul att träffa alla igen tycker jag! Idag har det vart riktigt fint väder så jag vägrade vintern med att ha på mig ballerna skor. Inte så drastiskt kanske men men... The american way att vägra vintern på är att gå ut i shorts, flipflop och t-shirt. Japp, jag såg precis en när jag var och köpte papper. Herregud... Jaja, nu måste jag rusa!

lördags plugg

Sitter och knåpar ihop lite spanska meningar. Inte riktigt min starka sida kanske men det går hyfsat bra i alla fall. Men det är så grymt tråkigt! Jag måste göra en spansk scrapbook till på måndag(!!!) och det ska innehålla bilder på mig som barn. Jag hade inte tid att få bilder mejlade till mig eller så min lärare sa att jag fick ta bilder från google. Sagt och gjort, så jag skrev ut 15 biler på olika barn, måste säga att jag känner mig lite creepy när jag tänker på det. Känns lite för privat egentligen, men men! Haha! Nej, nu borde jag nog försöka fortsätta skriva mina meningar! Bara 4 kvar nu!


seg tjej #1 här

Jag hamnade i sängen när jag kom hem ifrån träningen och sen kom jag inte upp igen. Duktigt. Så ja, har typ tillbringat större delen av min dag i sängen. Jag är helt slut efter track idag, halvvägs igenom kändes det som om benen vek sig under mig, jag var tvungen att sitta ner ett tag för att kunna fokusera normalt igen. Haha, nyttigt! Så det är därför som jag har dött här om ni undrar. Egentligen har jag allt för mycket att göra, städa, plugga och tvätta... men sängen var hundra gånger med inbjudande om man säger så! Men det är ju vad man har morgondagen till. Hoppas ni har haft en bra lördag, med inte allt för mycket vinter! Har jag sagt att vi knapp har någon snö kvar nu? SKÖNT!


solig och fin..... parkeringsplats.


lämnat av Carro på flygplatsen

Har precis kommit hem från flygplatsen och lämnat av Carro. Det är lite konstigt, jag tycker aldrig om att säga hej då, men samtidigt så vet jag ju att om 3 månader så ses vi ju igen. Jag ska snart bege mig i väg på träning och sen efter det ska jag städa och göra lite läxor. Bara ta det lugnt helt enkelt. Har en hel massa drös med tvätt som jag borde ta hand om också! Hoppas ni har en bra fredagskväll, vi hörs kanske senare!

Utkast: Mars 18, 2011

Hej!
Idag har jag bara tagit det lugnt med Carro och Emma. Började dagen med track-träning, fy fan säger jag bara! Spran 600mx2 + 200mx3. Egentlgien inte så långt, men jag gör ju sprints så det handlar ju om att spring fort liksom! Efter det åkte vi en sväng till the mall för lite mer shopping och sen så har vi slappat hemma hos Emma resten av dagen. Skön och lugn dag helt enkelt. Nu har vi precis masat oss upp från källaren och en konstig film plus en massa godis. Carro somnade faktiskt inte förns efter filmen, vilket var bra jobbat! Imorgon åker hon hem och det blir så klart tråkigt, men samtidigt så vet vi ju att den här gången är det bara tre månader tills vi ses igen. Idag/imorgon är det förresten 8 månader i USA. Konstigt. Jaja. Nu ska jag nog sova lite! Vi hörs!


Nu är det sommar nu är det sol, när det koskit i hagen!






japp, nu är det sommar i Wisconsin. Härligt. Nej okej kanske inte riktigt men riktigt fin dag idag alltså! Nu ska jag sova för imorgon ska jag på track igen... ohooo jag kommer att vara DÖD! Vi hörs!


God morgon!

Hej!
Idag ser det ut att bli en ganska fin dag och det är bra, för vi ska ut och se på hus. Det är dags för sån där showcase som jag var på i höstas och det är jättekul tycker jag. Mary Jo har letat ut de största och coolaste husen så vi ska kolla in dem. Sen ska vi äta på en svensk restaurang också, så det blir ju intressant att se vad de har att erbjuda! Just nu håller vi på att göra oss iordning, Carro står i duschen och jag sitter mest och stirrar på garderoben för jag vet inte vad jag ska ha på mig. Hoppas ni har en bra lördag så kaske vi hörs senare!


Sist på husvisning tillsammans med Maja


130311

Hej!
Tänkte bara meddela till er alla att Carro är här nu.
tack och adjö.
Haha

can't believe the day is finally here!

God morgon!
Klockan är kvart i nio här borta hos mig och jag vaknade precis. Idag kommer det bli till att vänta på Carro och jag kommer ha massa energi som jag inte vet vad jag ska göra av. Jag tror jag ska bege mig ut och åka lite skidor. Om det finns någon snö kvar det vill säga. Ska nog fixa till rummet lite gran så att hon får plats med sina grejer här inne också! Jag kan inte fatta att hon verkligen kommer idag. Det har gått nästan åtta månader sen vi var ute på vår sista moppetur tillsammans. Jag är lite nervös men mest av allt glad och taggad! Ska bli så grymt kul! Det kommer bli helt sjukt att faktiskt sitta med min bästis rakt framför mig istället för tusen mil och prata över en dator. ÅÅÅÅHH jag hoppas den här dagen går fort nu! :D


11 mars

Godmorgon!
Börjar springbreak med att ligga och dra mig i sängen. Skönt! Jag vet inte vad jag ska göra idag faktiskt, tror nog att jag ska träffa Emma och några tjejer från skidlaget förmodligen. Det skulle vara kul för jag har inte sett dem på ett tag. Maja sitter just nu i bilen ner till Florida. Om jag är avundsjuk- ja! Fast inte så mycket ;) Jag får ju besök snart haha! Är sjukt sugen på att shoppa fast... vet inte riktigt vad. Vill ha ett par röda shorts och en ny väska. Sen vill jag ladda upp med snygga solbrillor nu också! Jag protesterar vintern nu, orkar inte medsnön längre! Jaja, vad har ni haft för er idag då? Skola och jobb? Vi hörs säkert senare, men ha en bra fredagskväll!


i have the time of my life

Jag är på såå bra humör just nu! Sitter och poppar lite musik och kollar ut genom förnstret där faktiskt solen håller på att gå ner. Ska senare iväga och träffa lite folk men det blir inte förns om nån timme eller så. Men jag tänkte att det kan vara schysst mot mitt sällskap om jag duschar innan kanske. Hur som helst, jag är sååå glad just nu, tio dagars ledighet och det kommer bli GRYMT!! Känns som om våren är påväg och livet är helt enkelt grymt just nu!

Haha förresten, det har gått fyra dagar in på track träningen och det är redan lite drama på g. Det är två tjejer som gärna vill vara kaptener och är väldigt högljudda och håller på att bossar över alla, sen finns det en annan tjej som är skitsur på dem för hon tycker att de är skitirriterande och tycker de är omogna. Så de pratar typ öppet skit om varandra, fast sen är de ändå kompisar. Haha, high school alltså...

effektiv eftermiddag

Hej!
Jag kom hem ganska tidigt idag efter att track var över. Familjen är i kyrkan, men jag kände inte för att komma med så jag har huset för mig själv, och det är så skönt! Kan gå runt och göra lite vad jag vill, spela hög musik och bara ta det lugnt. Duktig har jag i alla fall vart och städat mitt rum, det ser riktigt fint ut nu, så Carro, du har tur. Fast det är klart... jag vet inte om jag kan lova att det kommer hålla sig såhär tills på lördag, hehe. Tror ni att jag klarar av att vara ännu lite mer duktig och jobba på spanska projektet som ska in om 2 veckor? Hmm.. det är kanske att ta i. Idag i historian pratade vi om att USA är ett sånt ungt land, bara typ 400 år, och så fick jag berätta om våra runstenar och att de var över 1000. Sen sa han också, tänk när det är sommar, då är det ljust till halv 9-9 ibland. Då skrattade jag, haha! Glass fick vi också på den lektionen och det är ju alltid uppskattat! Min absoluta värsta tid på dagen just nu är i creatve clothing. )/#&Q"T%##¤&/ stupid thing.... Håller på att sy en klänning (Oj Amanda, vad ambitiöst! Vi vet ju det gick med din förra! Eller för att inte nämna byxorna som du faktiskt sydde ihop!) och det bar vill inte gå ihop! Måste sy ihop två delar som verkligen är helt ologiskt att de ska sitta ihop. Det är ungefär som att försöka få ner en fyrkant i ett runt hål. Det går inte! Igår satt jag och sydde och sprättade upp det tre gånger. Blev äntligen klar idag, bara för att börja på en likadan del. Inte så kul. Men men, jag får lyssna på bra musik samtidigt så det är lugnt! Nej ni, nu ska jag nog gå och göra nåt annat!

9e mars

Hej! Jag är bara hemma för en liten stund innan jag ska tillbaka till skolan, det är ett track möte som jag måste gå på. Hade träning idag igen efter skolan, kommer att ah träning varje skoldag nu fram tills säsongen är över. Måste säga att det inte är särkskilt jobbigt, vi hoppar lite och gör lite röresler, men inget särskilt jobbigt. Hur som helst verkar det som att jag kommer att göra sprints och höjdhopp, kanske längdhopp också, vi får se. Det ska i alla fall bli kul! Jag tror att det här kommer bli superkul för det är så många människor och många roliga! Annars ikväll då, ska skriva lite mejl, och städa mitt rum borde jag göra. På lördag (aaaaaahhh!!!) kommer Carro hit och eftersom att hon kommer få sova på golvet, haha sorry, så tänkte jag att det kunde vara schysst om jag liksom städade upp lite innan hon kom, haha! Nej, nu måste jag gå!

I<3tv

En riktigt bra grej med att bo i Usa är att man har tillgång till alla tv kanalers hemsidor! Så, det är bara att säga det Jag.Är.Beroende.Av.The. Bachelor. Helt ärligt, jag kan inte sluta titta!!! Showen är riktigt beroendeframkallande!

track and field

Idag började jag med track, alltså friidrott. Det känns lite som att börja på en ny kula eller vad man ska säga, det här är den tredje och sista sporten jag kommer att hålla på med, tre månader, det är egentligen ingenting! Jag är hemma innan solen är nere och snart kommer marken börjas synas. Herregud, tiden går helt sjukt fort. Det är med lite blandade känslor jag tänker på det, det ska bli helt sjukt härligt att träffa min familj och vänner igen, och att få tillbaka min frihet, att vara utbytesstudent har definitivt sina begränsingar, men det kommer också bli sån svårt att lämna alla nya människor som jag har träffat här och helt enkelt tanken på att det faktiskt kommer att vara över snart, det är helt sjukt. Men jag ska njuta av den tiden jag har kvar!

Ojoj, haha det blev ganska djupt där, inte meningen egentligen. Jaja, förutom track idag då så var skolan som vanligt. Glömde som vanligt min spanska folder hemma och satt som en idot under spanskan för att jag inte hade mina papper- men det är lugnt, jag är van vi det! Nej, men det var typ det gamla vanliga liksom. Nu sitter jag i alla fall i min säng med en bultande tå, för vem är inte duktig nog att sparka in tån i trappan under träningen? Jo, jag! Duktigt!! Haha...

Och om ni undrar på min brist på blogginspiration,  ja alltså det är inte alltid så intressant. Har liksom ingen lust att blogga om min lunch, vad jag sett på tv osv.. Så ja, men jag ska försöka bättra mig :)

fredag kvæll

Jag har varit och sett the roomate idag, usch hemsk film. Seriøst, varken læskig eller rolig. Bara størande, riktgt størd film alltså. Jaja, førutom det har jag ætit Red Robin hamburgare och kørt runt med Maria och Maja. Nu håller jag och Maja på att gøra oss iordnign før att sova, imorgon stæller vi klockan på 6.25 for att gå upp och gøra oss snygga, før sen ska vi på konsert! Vi ær lite sura før att Snowball imorgon blev instællt så våra planerade outfits gick liksom upp i røk. Jaja! Nej, nu ska jag sova! Ha en bra lørdag så hørs vi senare!

Sneakpeak




Nu hänger äntligen klänningen i mitt rum, ni får se hur hela den ser ut någon annan gång, har fortfarande inte skor till den, men det gör inget, för jag älskar den!


oooooonsdaaag

Hej!
Hoppas ni haft en bra dag, min har varit bra! Curling idag var väldigt kul faktistk, det berodde kanske mer på sällskapet än på själva sporten men det var kul i alla fall. Efter skolan drog jag Emma, Lydia och Mary ut på backcountry ski, alltså skidor utan wax och in i skogen. Kul var det! Och nu ligger jag här i min säg, vet inte riktigt vad jag ska göra... Tror inte att jag har några läxor och det är inget bra på tv ikväll, Maja är sjuk och Emma bor allt för långt bort. Jaja, får väl ta och läsa en bok eller så! Borde tvätta lite också, haha jag är så dålig på det, oftast ser mitt rum ut som ett bombnedslag, och då menar jag mycket värre än vad det brukar va, för jag har min smutskorg i mit rum och då lämnar det liksom aldrig rummet haha! Och när det väl hamnar i tvättmaskinen, ja då tar det typ två dar innan jag lägger in det i torktumlaren. Haha, det är illa!! Nu önskar jag bara att min dator kunde jobba lite med mig här och sätta fart på spotify som segar sig!..... -.-

1 mars

Ojojoj!
Riktigt dåligt med uppdatering här i bloggen på sista tiden. Ber om ursäkt för det, kan inte riktigt skylla på att jag har haft allt för mycket att göra. Kom hem från Birkien i söndags, efter en riktig helvetisk bilfärd hem. Dåligt med mat och sömn, en mega latte, och film i bilen ledde till att jag blev riktigt åksjuk. Ingen fara på taket dock, det är inte direkt första gången jag har varit åksjuk. Men annars var det riktigt coolt att var uppe och se the Amerikan Birkiebeiner, sjukt mycket folk och riktigt duktiga skidåkare. Vår Coach Kyle, körde hela racet (50km) på 2h och 19 min, det är gaaalet! Annars är jag ledsen över att skidsäsongen är över, jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Men nästa vecka börjar jag med friidrott, haha värsta sportnörden jag är. Men jag älskar att vara med i ett lag, och hur nära man kommer sina lagkamrater. Annars då, har prövat på curling idag, inte riktigt min grej, men det är kul att pröva på i alla fall. Resten av veckan ska vi ha en turnering plus att vi ska ha vår knäppa vikarie, så grym gympa vecka helt enkelt! Jaja, whatever! På lördag är det snowball dance, var inte så taggad, men jag har kommit på vad jag sk aha på mig så det kommer bli bra. Om två veckor är det spring break och det betyder att Carro kommer! Jag är såå taggad! Nej, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Och göra lite läxor borde jag väl också... Hehe.


RSS 2.0